Tämä tietosuojaseloste sisältää henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukaisen rekisteriselosteen tiedot. 

1. Rekisterinpitäjä 

Yalo Oy (”Nudge”) (y-tunnus 2229890-1)
Yrjönkatu 30
00100 Helsinki 

2. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa 

Tietosuoja ℅ Yalo Oy / Nudge
Yrjönkatu 30
00100 Helsinki
sähköposti info(at)nudge.fi 

3. Rekisterin nimi 

Nudge asiakasrekisteri 

4. Rekisterin käyttötarkoitus 

Rekisteriä käytetään asiakassuhteen ylläpitämiseen (kanta-asiakasetuudet, kuittien talletus, ostotapahtumat ja -historia), asiakaspalvelutarkoituksiin sekä viestintään ja markkinointiin. Käsittelemme henkilötietojasi vastuullisesti henkilötietolain sallimissa ja velvoittamissa rajoissa asiakassuhteen hoitamiseen, hallintaan ja kehittämiseen sekä salliessasi suoramarkkinointiin. 

5. Rekisterin tietosisältö ja tietojen lähde 

Olemme saaneet perustiedot sinulta itseltäsi kun olet liittynyt asiakkaaksi fyysisessä myymälässämme verkkokaupassamme. 

Myymälässä kerättävät asiakkaan perustiedot:
- etu- ja sukunimi
- sähköpostiosoite
- puhelinnumero
- suoramarkkinointilupa ja -kielto 

Verkkokaupassa kerättävät asiakkaan perustiedot:
- etu- ja sukunimi 
- toimitusosoite
- sähköpostiosoite
- puhelinnumero 
- suoramarkkinointilupa ja -kielto 

Asiakkuuden perusteella syntyvät tiedot:

ostotapahtumat, ostohistoria sekä tuotteiden vaihdot ja palautukset

6. Henkilötietojen luovuttaminen ja siirtäminen 

Luovutamme henkilötietojasi yhteistyökumppaneillemme kuten kassajärjestelmän ja verkkokaupan tuottajille sekä maksupalveluntarjoajalle verkkokauppamaksujen suorittamiseksi kulloinkin voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti. Nämä toimijat saattavat siirtää henkilötietojasi Euroopan Unionin ja Euroopan talousalueen ulkopuolelle kyetäkseen toimittamaan meille tarjoamansa palvelun. Tällaiset tiedonsiirrot suoritetaan kulloinkin voimassaolevan lainsäädännön mukaisesti. Jos Euroopan komissio ei ole katsonut kohdemaan tietosuojan tasoa riittäväksi, takaamme sopimuskäytäntöjemme (esimerkiksi Euroopan komission mallilausekkeet henkilötietojen siirtämisestä kolmansiin maihin) tai muiden toimenpiteiden avulla riittävän tietosuojan tason henkilötiedoillesi. 

7. Rekisterin suojaukset 

Nudgen asiakasrekisteriä käsitellään luottamuksellisesti. Nudge.fi -verkkokaupan ja Nudgen kassajärjestelmän käyttäjärekisterien tiedot on tallennettu rekisterinpitäjän sähköisiin järjestelmiin, jotka on suojattu käyttöjärjestelmienn suojausohjelmistojen avulla. Järjestelmiin sisäänpääsy edellyttää käyttäjätunnuksen ja salasanan syöttämistä. Järjestelmät on suojattu palomuurein ja muilla teknisillä keinoilla. Rekisterin tietoja käsittelevät vain ne Nudgen ja alihankkijoiden työntekijät, joilla on työnsä puolesta oikeus käsitellä asiakastietoja.

8. Tarkastusoikeus 

Asiakkaalla on henkilötietolain perusteella tarkastusoikeus hänestä rekisteriin tallennettuihin tietoihin. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisena yllä olevaan osoitteeseen / sähköpostiin. Mikäli edellisestä tietopyynnöstäsi on kulunut alle 12 kuukautta, voimme vaatia maksun pyynnön mukaisten toimenpiteiden toteuttamisesta.

9. Tiedon päivittäminen ja poistaminen 

Sinulla on oikeus päivittää asiakasrekisterissä olevat tietosi myymälässämme tai sähköpostitse. Jos olet rekisteröitynyt verkkosivuillamme, voit päivittää tietosi sivuillamme tästä. Sinulla on oikeus pyytää meitä oikaisemaan itseäsi koskevat epätarkat, tarpeettomat, virheelliset ja vanhentuneet tiedot ilman aiheetonta viivytystä sekä poistaa tietosi rekisteristämme. Sinun tulee ottaa kirjallisesti yhteyttä rekisterinpitäjään tiedon korjaamiseksi. 

10. Henkilötietojen säilyttämisaika 

Säilytämme tietojasi asiakassuhteen jatkumisen ajan. 

11. Evästeet

Evästeet ovat pieniä, asiakkaan tietokoneelle lähetettäviä ja siellä säilytettäviä tekstitiedostoja. Niiden avulla voimme tarjota sinulle yksilöityä ja tarpeiden mukaista tietoa. Ne esimerkiksi muistavat ostoskorin sisällön silloin kun tilaaminen on jäänyt edellisellä kerralla kesken. Evästeet eivät vahingoita tietokonettasi tai tiedostojasi. 

Voit poistaa evästeet vierailusi jälkeen tai kieltää niiden käytön kokonaan selaimesi asetuksista. Tällöin internet-sivujen toiminnassa saattaa esiintyä häiriöitä.



11.1. Teknisesti välttämättömät evästeet 

Osa evästeistämme on välttämättömiä, jotta verkkosivustojamme tai niiden tiettyjä ominaisuuksia voidaan käyttää. Tällaisia toiminnallisia evästeitä ei voida kieltää verkkosivustojamme käytettäessä. Näihin kuuluvat evästeet, jotka rekisteröivät, onko käyttäjä sallinut evästeiden käytön verkkosivustoillamme vai ei. 

11.2. Istuntokohtaiset evästeet ja personointievästeet 

Saatamme käyttää istuntokohtaisia evästeitä mahdollistaaksemme verkkosivustojemme toiminnot, kuten esimerkiksi käyttäjän siirtymisen eri sivujen välillä. Nämä evästeet vanhenevat istunnon päättyessä (esim. kun käyttäjä sulkee selainikkunan). Saatamme myös käyttää evästeitä, jotka säilyvät pidempään, jotta voimme muistaa mieltymyksesi ja valintasi verkkosivustoillamme. Yleensä nämä evästeet eivät säily kahta vuotta kauempaa.



11.3. Analyysievästeet



Käytämme mm. Google Analyticsia, joiden avulla seuraamme sivujemme kävijäliikennettä, käyttäjäystävällisyyttä, helppokättöisyyttä ja hyödyllisyyttä. Keräämme ja käsittelemme tietoa vierailustasi Nudge.fi verkkosivulla, vaikka et rekisteröidy sivullemme tai tee tilausta.



- käytetty päätelaite, selaintiedot, IP-osoite (nimettömänä), selaushistoria

- maantieteellinen sijainti (pelkkä maa)

- selailun ajankohta ja ajallinen kesto

- niiden sivujen url-osoitteet, joista olet siirtynyt palveluumme tai joihin siirryt palvelustamme



Katso Google Analyticsin tietosuojakäytäntö tästä



11.4. Sosiaalisen median evästeet



Sivullamme on ominaisuuksia kolmansien osapuolien sivustoilta, kuten sosiaalisesta mediasta. Tällaiset evästeet voivat mahdollistaa kohdennetun mainonnan. Meillä ole käyttöoikeutta sosiaalisen median evästeisiin tai niiden keräämiin tietoihin, emmekä hallinnoi niitä, mutta haluamme kuitenkin kertoa sinulle näistä elementeistä. Lisätietoja saat alla olevasta mahdollisten sosiaalisten medioiden evästeluettelosta.



Lue Facebookin evästeistä tästä

Lue Googlen tietosuojakäytännöistä tästä.