Kevät on hyvää aikaa kurkistaa peilikaapin sisälle ja varmistaa kuinka hyvin tämänhetkiset tuotteet sopivat ja palvelevat ihoa nyt kun kylmimmät säät ovat takanapäin. Oletko jo suunnitellut tai toteuttanut kotona ihanan rentouttavan spa-hetken ja keväthoidon iholle?

Kasvojen kosteuttaminen 

Talvella iho kaipaa järeämpää kosteutusta, mutta jo nyt monet kosteusvoiteet saattavat tuntua liian tuhdeilta. Tuntuuko että kasvojen iho imaisee kaiken minkä sille levittää? Jos vastasit kyllä, voit hyvin pysytellä vielä tuhdimmissa voiteissa. Nudgen valikoimista löytyy esimerkiksi Frantsilan ihanan tuoksuinen ravitseva ruusuvoide ja Evolve Organic Beautyn Daily renew facial-voide. Nämä täyteläiset voiteet imeytyvät hyvin kosteuttaen ja hoitaen ihoa.Voiteen sekaan voi vielä halutessaan sekoittaa mukaan tipan tai pari Frantsilan ruusukasvoöljyäkehäkukka-porkkanaöljyä , Evolven "tuhkimoöljyä", silloin kun iho tuntuu kaipaavan vielä lisäkosteutusta. Tällä kikalla muuten iho pysyy talvenakin hyvin kosteutettuna ja voit heittää hyvästit ihon kuiville kohdille!

Frantsilan tuotteet ovat kotimaista luonnonkosmetiikkaa ja kasviraaka-aineet kasvatetaan Frantsilan omalla luomutilalla Hämeenkyrön Kyröspohjan kylässä sekä muutamalla lähitilalla.  

Jos kasvojen iho on jo vastaanottavaisempi keveämmille tuotteille, Evove Organic Beautyn kevyt True Balance kosteusvoide on ihanan silkkisen tuntuinen ja hellävarainen kosteusvoide, joka sopii hyvin sekä herkälle iholle, että sekaiholle. 

  

Evolven tuotteet valmistetaan pienissä erissä käsityönä Englannissa. Evolven pakkaussuunnittelu on niin kaunista, että purkeille on kiva keksiä jatkokäyttöä, sillä niistä ei raaski luopua.

Nudgen henkilökunta vieraili viime syksynä Frantsilan luomuyrttitilalla ja ihastui ikihyviksi paikan kauneuteen, luontoon ja ihaniin yrttihoitoihin. Katsokaa nyt noita kehäkukkapeltoja! 


Oletko muuten jo kokeillut Frantsilan kehäkukkavoidetta? Se on kulttituote ja Nudgen henkilökunnan suosikkeja! Kehäkukkavoide on monitoimivoide, jolla hoidat koko perheen ihoa päästä varpaisiin ja vauvasta vaariin. Se käy siis hyvin päivävoiteeksi, mutta myös täsmätuotteeksi rauhoittamaan ihoa.

Jos kaipaat ihonhoitoon extra-hemmottelua ja ylellisyyttä, niin sivele kasvoille RMS:N beetakaroteenia sisältävää kauneusöljyä. Beauty oil sisältää hienoimpia eksoottisia öljyjä, kuten buritiöljyä, sekä yrttiuutteita ja antaa iholle antioksidanttisuojan. #nudgeloves <3


Ihon puhdistaminen

Ihon huolellinen puhdistaminen ei ole ollenkaan niin tylsää puuhaa, kuin voisi ajatella, jos puhdistusrituaalista tekee rentouttavan hetken kasvohierontoineen. Muutamilla extra-minuuteilla ja hyvin valituilla tuotteilla saat jo sitä kasvohoitola-fiilistä kotikylppäriinkin!

 Huom! Varaa suklaalevy kotiin, jos päädyt tähän Evolven suklaiseen, kirkastavaan Radiant glow maskiin, nimittäin tuoksu on niin huumaavan suklaisen tuoksuinen, että sitä tekee mieli maistaa! Levitä kasvoille paksu kerros suklaanaamiota ja anna vaikuttaa viisi minuuttia.

Luonkosin tuotteet ovat 100 % luonnollisia, vegaanisia ja säilöntäaineettomia ja pakkaukset muovittomia ja biohajoavia. Luonkosin valikoimassa on myös riittoisa, hoitava vartalokakku, joka on kuin ylellinen vartalovoide kiinteässä muodossa. Tuotteet valmistetaan käsityönä Naantalissa. <3

Puhdista iho huolellisesti esimerkiksi Luonkosin öljypuhdistuskakuilla, jotka jättävät ihon pehmeän ja kosteutetun tuntuisiksi. Puhdistuskakku hierotaan kuiviin käsiin ja kuiville käsille. Tähän se rentouttava kasvohieronta mukaan! Evolvelta löytyy ravitsevaa baobab-öljyä sisältävä puhdistusbalmi, joka muuttuu ihoon hierottaessa maitomaisemmaksi. Puhdistukseen voit vielä lisätä lämpimän kasvoliinan kasvohoitoa tehostamaan.  


Jos ihollasi ei ole meikkiä, puhdistuksen voi tehdä vaikka Evolven misellivedellä (tämä poistaa kyllä meikitkin!), joka on loistava 2 in 1-monitoimituote, sillä misellivesi toimii samalla myös kasvovetenä. Tämän puhdistuksen voit siis tehdä ilman vettä. 

Frantsilan hellävarainen puhdistusemulsio sopii kaikille ihotyypeille. 

Vartalon hemmotteluhoito

Koska olet viimeksi hemmotellut itseäsi päästä varpaisiin? Vartalon ja jalkojen hoito jää helposti unohduksiin varsinkin talvella, kun pukeudutaan lämpimiin kerroksiin ja paljaat jalat ovat vain kaunis muisto kesästä. Jalat kaipaavat oikeasti talvella vielä enemmän hoitoa ja reipasta kosteutusta, kuin kesällä ja viimeistään nyt kevään kynnyksellä jalkasi ansaitsevat ihanan, hellivän jalkakylvyn. Kaurilan saunan jalkakypytabletit tuoksuvat huumavalta ja tekevät valinnan vaikeaksi eri tuoksujen välillä. Täytä vati kuumalla vedellä ja laita yksi tabletti veteen. Nappaa vaikka kirja käteen ja anna jalkojen levätä ja rentoutua vadissa. 

Kaurilan saunalta löytyy myös kahvi, ruususuola-ja merileväkuorintapalat koko vartalolle. Kuorintapalat ja jalkakylpytabletit ovat muuten aivan täydellinen hemmottelulahja kelle tahansa!

Kädet kaipaavat hoitoa siinä missä jalatkin. Frantsilan yhdentoista yrtin hoitava käsivoide on tuhti ja täyteläinen, mutta imeytyy nopeasti, joten toimii loistavasti jokapäiväisessä käytössä! 

Tiesitkö että Kaurilan saunan palatuotteita voit ostaa Nudgesta myös täyttöpakkauksissa? Sekä voidemaisiin deodorantteihin, palasaippuoihin, palashampoisiin-ja hoitoaineisiin löydät kaikkiin myös täyttöpakkaukset.

 Meiltä voi aina kysellä lisää luonnonkosmetiikkavinkkejä ja henkilökunnan suosikkituotteita. Autamme mielellämme ihonhoidossa ja etsimme sinulle sopivimmat tuotteet.

Nautinnollista ja hemmottelevaa ihonhoitohetkeä!

Katso koko Nudgen luonnonkosmetiikkavalikoima verkkokaupastamme