Kevät on selvästi jo täällä! Linnut laulaa, puissa näkyy pieniä neonvihreitä silmuja ja ensimmäiset sinivuokotkin on jo bongattu metsäretkeltä. Tämä on kiinnostavinta aikaa seurata asteittaista luonnon heräämistä ja kyllähän siinä omakin mieli heräilee ja virkistyy samalla! Luonnossa käyskentely saa hartiat ja stressitason laskemaan. On ihana keskittyä kuuntelemaan puron solinaa ja tuulessa kahisevia kaisloja ja antaa itselle ja perheelle parasta mahdollista laatuaikaa.


Ulkoilu on kivointa ja kepeintä silloin, kun varusteet ovat oikeanlaiset, tarpeeksi lämpimät, mutta eivät  hiostavat, koska liikkuessa tulee kuitenkin lämmin. Kevään valikoimassamme on takkeja muun muassa LangerChenilta, Ecoalfilta ja KnowledgeCotton Apparellilta juuri oikeanlaisilla ominaisuuksilla.

LangerChenin sitruunankeltainen Mira-takki on ihanan piristävä, eikä ole pelkoa metsään eksymisestä, sillä tämä väri on helppo bongata puun takaa! Tätä vegaanista Mira-takkia löytyy myös pidempänä tummanharmaana versiona, ilman huppua. Ecoalfin salvianvihreä Junabee-takki on sateenkestävä ja valmistettu mm. merestä kerätyistä kalaverkoista. Ecoalfilta on verkkokaupastamme tilattavissa myös vegaanisia Bora-tennareita eri väreissä.

Kaikki kevyet ja kierrätysmateriaalista valmistetut Bora-tennarit väreineen löydät verkkokaupastamme.

Katso kaikki säänkestävät naisten takit ja miesten takit verkkokaupastamme!

Retkelle kannattaa ehdottomasti pakata syötävää mukaan, sillä mikä onkaan ihanampaa kuin istahtaa kalliolle tai mättäälle syömään eväitä ja nauttimaan kupillinen kuumaa juotavaa. Eväät saa helposti kääräistyä vaikka Bee's wrapin mehiläisvahakääreisiin tai Ekoboxiin. Nudgen valikoimista löytyy myös kattava valikoima kauniita juomapulloja ja termareita jokaiseen tarpeeseen. Uutuutena kätevänkokoinen ja tiivis Travel Tumbler-matkamuki eri väreissä.


Joten ei muuta kuin reppu selkään ja menoksi, raikas luonto odottaa!


Kuvassa Ecoalfin vedenpitävät reput, maastonvihreä Zermat ja tummansininen Big buggy.

Verkkokaupastamme on tilattavissa myös uudet ja kovasti odotetut Aevor-merkin reput, jotka ovat valmistettu kierrätysmateriaaleista. Aevorin repuissa hauskana ominaisuutena on koon muunneltavuus, sillä repun tilavuutta saa helposti muunneltua yläosaa rullaamalla. Molemmissa meiltä löytyvissä malleissa on pehmustettu, vetoketjullinen läppäritasku ja paikka juomapullolle.

Katso kaikki Nudgen valikoimassa olevat reput ja laukut
.

Nauttikaa näistä ihanan aurinkoisista päivistä ja raikkaista luontokävelyistä. Voikaa hyvin! <3