Rakkaat asiakkaat,
palvelemme teitä parhaamme mukaan myös koronaviruksen aikana❤️

HUOM PÄIVITETTY 22.3.2020
Toimimme Nudgessa koronaviruksen leviämisen ehkäisyssä viranomaisten ohjeiden ja suositusten mukaisesti. 

Myymälämme on toistaiseksi suljettu ja kaikki asiakaspalvelumme toimii sähköisissä kanavissa.

Verkkokaupassamme on toistaiseksi ilmaiset postitoimitukset Suomeen. Kaikkia tilauksia emme välttämättä pysty lähettämään Repack -pakkauksissa, joten osa tilauksista voidaan joutua lähettämään tavallisissa postipaketeissa. Jos haluat toimituksen kotiovelle asti, saat sen 9,90€ hinnalla. Kysy rohkeasti, jos tarvitset apua tilauksen tekemisessä, tarkempia mittatietoja tuotteesta tai mitä vain. Me palvelemme teitä ilolla kaikissa kanavissa!

Terveysvaikutusten lisäksi koronaviruksen taloudelliset vaikutukset tulevat olemaan maailmanlaajuisesti todella mittavat, eikä konkursseilta tulla välttymään. Yritysten olemassaolon turvaamiseksi myös tulevaisuudessa jokainen voi miettiä, kuinka tukea omia paikallisia suosikkiyrityksiä: voisiko lähiravintola toimittaa ruuat kotiin, tai myisikö naapurin kauneushoitola lahjakortin ensi kesälle?

Nudgessa on nyt mahtava valikoima kevään ja kesän uutuuksia naisille ja miehille. Lisäksi meiltä saa lahjakortin haluamalleen summalle. Toimitamme lahjakortin suoraan sähköpostiisi ja kaikissa lahjakorteissa on pidennetty voimassaoloaika 31.12.2020 asti.

Olemme onnellisia ja kiitollisia jokaisesta tilauksesta.
Pidetään itsestämme ja toisista huolta❤️

 Erityiskiitos kaikista tsemppiviesteistä ja tuesta!