Rakkaat asiakkaat,
palvelemme teitä parhaamme mukaan myös koronaviruksen aikana❤️

HUOM PÄIVITETTY 14.05.2020
Toimimme Nudgessa koronaviruksen leviämisen ehkäisyssä viranomaisten ohjeiden ja suositusten mukaisesti. 

Myymälämme on toistaiseksi suljettu ja asiakaspalvelumme toimii sähköisissä kanavissa.

Poikkeustilanteen / pandemian vuoksi nouto myymälästä ja vaatteiden sovitus on mahdollista vain sovittuna ajankohtana. Valitse sopivin nouto / sovitusaika verkkokaupan kassan toimitusvaihtoehdoista.

Postin kuljetuksissa saattaa olla pieniä viiveitä ennakoitua suurempien tilausmäärien vuoksi. Pääkaupunkiseudulla paketteja voidaan joutua ohjaamaan myös muihin kuin lähimpään noutopisteeseen. Tieto tästä näkyy tekstiviestinä saapumisilmoituksessa.

Verkkokaupassamme on ilmaiset postitoimitukset yli 40€ tilauksille ja ilmainen kotiinkuljetus yli 150€ tilauksille. Toimituskulut noutopisteeseen on 4,90€ (norm. 6,90€) alle 40€ tilauksille ja kotiinkuljetus 9,90€ alle 150€ tilauksille. Kaikkia tilauksia emme välttämättä pysty lähettämään Repack -pakkauksissa, joten osa tilauksista voidaan joutua lähettämään tavallisissa postipaketeissa. Kysy rohkeasti, jos tarvitset apua tilauksen tekemisessä, tarkempia mittatietoja tuotteesta tai mitä vain. Laita viestiä hello@nudge.fi. Me palvelemme teitä ilolla kaikissa kanavissa, myös Facebookissa ja Instagramissa

Terveysvaikutusten lisäksi koronaviruksen taloudelliset vaikutukset tulevat olemaan maailmanlaajuisesti todella mittavat, eikä konkursseilta tulla välttymään. Yritysten olemassaolon turvaamiseksi myös tulevaisuudessa jokainen voi miettiä, kuinka tukea omia paikallisia suosikkiyrityksiä: voisiko lähiravintola toimittaa ruuat kotiin, tai myisikö naapurin kauneushoitola lahjakortin ensi kesälle?

Nudgessa on nyt mahtava valikoima kevään ja kesän uutuuksia naisille ja miehille. Lisäksi meiltä saa lahjakortin haluamalleen summalle. Toimitamme lahjakortin suoraan sähköpostiisi ja kaikissa lahjakorteissa on pidennetty voimassaoloaika 31.12.2020 asti.

Olemme onnellisia ja kiitollisia jokaisesta tilauksesta.
Pidetään itsestämme ja toisista huolta❤️

 Erityiskiitos kaikista tsemppiviesteistä ja tuesta!