Uusi vuosi, uudet treenit! Nudgessa on juuri nyt laaja valikoima eettisiä leggingsejä ja muita urheiluvaatteita, joilla starttaat vuoden treenit uudella puhdilla. Vastuulliset urheiluvaatemerkkimme näyttävät, että huipputekninen materiaalikin voi olla ekologinen. Suomalainen Njálla Clothing esimerkiksi valmistaa urheilutrikoita ekosertifioidusta, kierrätetyistä muovipulloista tuotetusta kankaasta, jossa yhdistyvät kaikki teknisen urheilumateriaalin parhaat puolet. 

Katso alta nudgelaisten suosikit urheiluharrastuksiin! 

Njálla – pohjoisen luonnosta joogasaleille 

Suomalainen Njálla Clothing valmistaa kauniita ja korkealaatuisia treenileggingsejä, tietenkin vastuullisesti ja ekologisista materiaaleista. Leggingsien uniikit taidekuosit saavat innoituksensa pohjoisen luonnosta, joka kukoistaa väriloistossaan ankarissakin olosuhteissa. Printtien pohjana käytetään suomalaisten taiteilijoiden tilaustyönä maalaamia akvarelliteoksia. Njálla tarkoittaa pohjoissaameksi naalia. 

Tuotesuunnittelussa kiinnitetään erityistä huomiota mukavuuteen harjoituksen aikana, ja siksi istuvuus ja kaavoitus toteutetaan aina yhdessä joogan ja eri urheilulajien ammattilaisten kanssa. Leggingseissä on ihanan korkea vyötärö mukavan leveällä vyötärökaitaleella. Materiaali on kierrättetyistä muovipulloista valmistettua ekosertifioitua kangasta. Se on juuri sopivan napakkaa ja pinnaltaan silkkisen pehmeää, ja joustaa kehon mukana kovemmassakin treenissä. 

Soahki-leggingsien taianomaisissa väreissä hehkuva vesiväriprintti saa innoituksensa pohjoisen koivun rungosta. 

Njállan leggingsit sopivat kaikenlaiseen urheluun, mutta näin herkullisia trikoita haluaa varmasti pitää yllään myös salin ulkopuolella. Pirteät kuosit piristävät tammikuista arkipukeutumista, tai leggingsit ovat mukavat päällä ihan vain kotisohvallakin. 

Njállan maailmassa laatu kulkee määrän edellä. Elinkaarensa päähän saapuneen tuotteen voi lähettää takaisin merkille, joka huolehtii sen jatkokierrätyksestä. 

Luomupuuvillaisia urheiluvaatteita minimalistille 

Suositko urheiluvaatteissa mieluumin luomupuuvillaa? ARMEDANGELSilta on juuri saapunut iso täydennys eri värisiä perus-t-paitoja ja luomupuuvillaleggingsejä, jotka toimivat upeasti kevyessä treenissä. Luomupuuvillaisissa Faribaa-leggingseissä on mukava korkea vyötärö ja ne on saatavana myös khakinvärisinä

Vilkaise myös saksalaisen Mandala-merkin ihanat vastuulliset joogavaatteet ja urheilurintaliivit!

Vastuullista alle ja päälle 

Organic Basicsin toppimalliset mustat rintaliivit sopivat mainiosti joogasalille ja muuhun kevyempään liikuntaan. Innovatiivinen SilverTech-materiaali on saatu aikaan kutomalla pehmoisen luomupuuvillan lomaan aitoa hopealankaa – antibakteerinen hopea estää hajujen muodostumista, mikä on erityisen tervetullutta urheiluvaatteessa! Liivejä tarvitsee siksi myös pestä harvemmin. 

Qwstion-merkin monikäyttöinen reppu on luotu aktiiviseen elämään – tilaihmeeseen mahtuu arkitavaroiden lisäksi hyvin läppäri, juomapullo ja treenikamppeet. Kuvan Tote-kassia voi kantaa sekä reppuna, kädessä että olalla, ja ekstravetoketju sivussa nopeuttaa tavaroiden löytämistä kassin sisältä. 

24bottlesin Clima Bottle pitää kylmät juomat kylmänä ja kuumat juomat kuumana koko päivän, ja treeniä varten pulloon on saatavana kätevä taittuva sporttikorkki. Termospullo on mahtivaruste myös retkelle talvisäähän. 

Kaikki naisten urheiluvaatteet näet täältä 

#nudgefamily toivottaa sinulle ihanaa ja liikunnallista uutta vuotta! 

❤︎