TOMS

Kenkämerkki TOMS lahjoittaa jokaista myytyä kenkäparia kohden yhden parin kenkiä vähäosaiselle lapselle One for One® -hyväntekeväisyysliikkeensä kautta.  Tänä vuonna TOMS tukee myös Oceana järjestön työtä valaiden suojelun ja merensuojelun hyväksi. Tänä vuonna kengät saapuivat parin vuoden tauon jälkeen takaisin Nudgeen. TOMS on Blake Mycoskien vuonna 2006 perustama yhdysvaltalainen tuotemerkki. Merkki tunnetaan eritoten ikonisista slip-on kengistään, joiden inspiraationa toimii perinteiset argentiinalaiset alpargata-kengät. Merkin One for One® -hyväntekeväisyysliike lahjoittaa jokaista myytyä kenkäparia kohden yhden parin kenkiä vähäosaiselle lapselle. Tomsin harjoittama hyväntekeväisyys sen 50 yhteistyömaassa ei jää vain siihen, kenkien lahjoittamisen lisäksi merkki nimittäin käyttää osan tuotoistaan mm. edistämään puhtaan veden saantia ja terveydenhuoltoon liittyviä puutteita. Tomsin sanoin, "bisnestä elämien parantamiseksi".

Tänä kesänä Nudgessa on myös TOMSin Oceana mallistoon kuuluva valasaiheinen kenkä. Rehukalan ylikalastus voi häiritä valaiden ruokailua, kun ne voivat sotkeutuvat ja menehtyä pitkiin verkkoihin. Oceana järjestö tekee töitä näiden ongelmien ratkaisemiseksi.

Kesän uuden valasaiheisen kengän myötä TOMS tukee Oceana järjestön työtä valaiden suojelun ja muiden merenelävien hyväksi. Herkkä valaskuosi on yhden TOMSin suunnittelija käsinmaalaama. Tiesitkö, että ryhävalas ja harmaavalas, voivat painaa enemmän kuin viisi aikuista elefanttia!

Kengän koon valitseminen: jos jalan kokosi on kahden koon välistä, valitse pienempi koko. TOMSit antavat hieman periksi käytössä.

Kenkien huolto: Pese TOMSit käsin vadissa tai käsienpesualtaassa. Irrota sisäpohja ja käytä kenkien ja pohjan pesuun mietoa pesuainetta ja kynsiharjaa. Anna kenkien kuivua. Voit kokeilla kuivattaa vaaleat kengät auringossa, joka voi haalentaa tummuneimmat kohdat.


Nudgessa on valikoima kenkiä sekä miehille että naisille. Jaa kuva TOMSeista kansamme #nudgehelsinki #sustainablechoices #goodmood #toms