Tule myymään hyväkuntoiset käytetyt merkkivaatteet ja asusteet Nudge Loop Marketiin! Ilmoitamme tulevista tapahtumista tällä sivulla ja uutiskirjeessämme, jonka tilaajilla on ensisijainen mahdollisuus päästä vuokraamaan rekkejä. Tilaa uutiskirjeemme täältä! 
Seuraavat Nudge Loop Marketit järjestämme la 8.4. ja la 6.5.

VARAA REKKI la 8.4. tapahtumaan TÄÄLTÄ!


VARAA REKKI la 6.5. tapahtumaan TÄÄLTÄ!

Emme kuratoi Loop Marketin valikoimaa, mutta olemme huomanneet että parhaiten myyvät ajanmukaiset, laadukkaat, hyväkuntoiset ja vuoden aikaan sopivat merkkivaatteet, jotka on hinnoiteltu kohtuullisesti. Esim. kotimaisten merkkien vaatteet ovat aiemmilla kerroilla myyneet hyvin.

Rekin vuokra 40€ kattaa myyntirekin ja tapahtuman markkinoinnin.

Tarjoamme käyttöösi rekin (150 cm) ja henkarit (30kpl/rekki) Nudgen myymälässä sekä tapahtuman markkinoinnin uutiskirjeessämme ja some-kanavissamme.

Myyntiin tulevia merkkivaatteita kannattaa kuvata ja videoida etukäteen ja jakaa ne @nudgehelsinki kanssa. Nostamme parhaat palat Nudgen somekanavissa tapahtuman markkinoinnin yhteydessä.

Rekin vuokraaja vastaa itse tuotteiden esillepanosta, hinnoittelusta ja myynnistä paikan päällä.
Suosittelemme hinnoittelemaan tuotteet etukäteen
. Tarvittaessa ota mukaan hinnoitteluvälineet (laput, kynä ja teippiä) niin voit päivittää hinnat tuotteisiisi päivän aikana. 

Rahastuksen voit tehdä haluamallasi tavalla, mutta suosittelemme käyttämään esim. Mobile Pay -maksuvaihtoehtoa ja ilmoittamaan tästä rekin yhteydessä. Nudge ei ota myynnistä erillistä komissiota.

Myyntiaika la klo 11-18.

Tulethan laittamaan rekin valmiiksi ajoissa klo 10.30-10.45 välillä. Voit myydä tuotteita joko koko päivän tai lyhyemmän aikaa. Huomioithan, että tarjolla ei ole pöytätilaa tai tasoa, joten ota mukaan vaatteita ja asusteita, jotka saat esille rekkiin.

Rekin vuokraajan tulee viedä päivän päätteeksi myymättömät tuotteet mukanaan.

Tule joko itseksesi tai nappaa ystävä seuraksi.

Lisätietoa: hello@nudge.fi

Muista myös Nudgen kierrätysohjelma Nudge Loop. Voit tuoda vähälle käytölle jääneet vaatteet meille ja antaa niille uuden elämä jonkun toisen lempivaatteena. Saat jokaisesta Nudge Loopiin hyväksytystä vaatteesta etukupongin, joka toimii maksuvälineenä myymälässämme. Katso merkkilista