Uhana on suomalainen vastuullinen vaatemerkki, joka haluaa suunnitella vaatteita oman tiensä kulkijoille. Uhana on tunnettu rohkeista kuoseistaan sekä laadukkaista materiaaleista ja leikkauksistaan. Uhanan arvoihin kuuluu vastuullisuus, jossa huomioidaan ihmiset sekä ympäristö. Kaikki tuotteet valmistetaan lähituotantona Euroopan sisällä huomioiden sen, että koko tuotantoketju on mahdollisimman eettinen ja läpinäkyvä. Vaalimalla pitkiä yhteistyösuhteita tuottajiin, merkki voi osaltaan taata esimerkiksi työolojen eettisyyden. Uhanan perustivat suunnittelijat Mira Vanttaja sekä Hanna Virkamäki Tampereella vuonna 2012.

Katso kaikki Uhanan tuotteet täältä!

Uhanan uusi mallisto Free Joy -mallisto on saatavilla myymälässä sekä verkossa to 26.1.2023.

Mallisto on täynnä väriä, iloa sekä kauniita linjoja. Free Joy -malliston uutuusmekot muistuttavat keveydellään kevään saapumisesta ja sen tuomasta ilosta. Uhanan mekoissa yhdistyy linjakkuus ja keveys aina materiaalista asti. 

Materiaaleina tuotteissa on käytetty esimerkiksi ihanan pehmeää lyocellia, merinovillaa sekä mohairia. Silkinpehmeä lyocell-mekko on ihanan ilmava lämpimässä kesäilmassa! Merinovillainen hame ja neuletakki lämmittää kylmälläkin ilmalla.


Uhana mekkoDreamy | jacquard

Uhana neuletakki: Affirmation mohair

Uhana mekko: Carefree | lyocell

Nähdään Nudgessa! <3