Oletko onnistunut tilaamaan hyvin istuvat farkut verkkokaupasta? Onneksi olkoon, olet harvinaisuus!
Farkut ovat Nudgen verkkokaupan palautetuin tuoteartikkeli. Kokonaispalautusprosentti verkkokaupassa myydyissä farkuissa on noin 43%, ja joidenkin mallien kohdalla jopa yli 50%. Älytöntä sekä meille että asiakkaille.

Olemme jo jonkin aikaa koittaneet epätoivoisesti löytää asiakkaille erilaisia apukeinoja farkkujen ostamisen auttamiseksi verkossa, mm antamalla farkuista tarkempia mittatietoja, kuvaamalla niitä erilaisten vartaloiden päällä ja lisäämällä verkkokaupan tuotekortille kommentteja istuvuudesta, kankaiden ominaisuuksista jne. harmiksemme tuloksetta. Farkkuja lähetellään edelleen edestakaisin jäätäviä määriä.

Let’s face it: täydellisesti istuvat farkut ovat tuote, joka on äärimmäisen vaikea ostaa verkkokaupasta.

Tuotteiden lähettely edestakaisin on sekä taloudellisesti kallista että henkilö-ja ympäristöresursseja tuhlaavaa. Samaan aikaan kun farkut seilaavat postissa edestakaisin jopa viikkokausia, joudumme myymälässä myymään asiakkaille samoista farkuista harmillisesti ei-oota. Meillä ei ole Nudgessa erillistä verkkokaupan varastoa, vaan myymme samoja tuotteita sekä myymälässä että verkossa. Verkkokaupassa meidän on täysin mahdotonta yltää farkkujen osalta sille asiakaspalvelun tasolle, jolla haluamme olla.

Nudgen myymälässä meille on kunnia-asia auttaa asiakasta löytämään juuri ne hänelle täydelliset farkut. Jos olet joskus ostanut farkkuja, niin tiedät, että parhaimmillaan (vai pahimmillaan!) se tarkoittaa jopa 15 farkkuparin kokeilua. Mutta kun ne oikeat lempifarkut viimein löytyvät, on niiden kaverina sitten mukava viihtyä useampikin vuosi.

Tämän takia kokeilemme syksyllä 2022 farkkujen myyntiä vain Nudgen Yrjönkadun myymälässä. Valitettavasti tämä tarkoittaa, että emme pysty toistaiseksi palvelemaan farkkuasioissa yhtä hyvin kauempana asuvia asiakkaitamme. Toivottavasti heilläkin on kuitenkin jossain vaiheessa mahdollisuus vierailla farkkuasioilla Helsingissä Nudgen myymälässä.

Kaikki saatavilla olevat farkut ja ajantasainen varastotilanne löytyvät edelleen Nudgen verkkokaupasta, ja kaikki farkut ovat myös ostettavissa verkkokaupasta.

Farkkujen kohdalla toimitustavaksi voi kuitenkin valita vain ilmaisen noudon myymälään, jolloin asiakkaalla on mahdollisuus sovittaa farkkuja. Huomioithan, että jos samalla tilauksella on muita tuotteita, niin niillekään ei ole valittavissa tässä yhteydessä postitusvaihtoehtoa.

JÄTITKÖ SAATAVUUSKYSELYN?

Osa asiakkaistamme on jättänyt verkkokauppaan saatavuuskyselyn tiettyihin farkkumalleihin viime kevään aikana. Nyt kun olemme vihdoin saaneet täydennystä farkkuihin, niin saatavuustieto on lähtenyt kaikille näille asiakkaille. Emme valitettavasti näe mitään tietoja saatavuuskyselyn jättäjistä (kuten sähköposti tai paikkakunta), joten saatavuusilmoitukset ovat lähteneet kaikille asiakkaille asuivatpa he lähellä tai kaukana. Pahoittelemme tilannetta kauempana asuvien asiakkaidemme osalta.

VINKIT FARKKUOSTOKSILLE

Ota siis tänä syksynä apumme vastaan ja tee farkkuretki Nudgeen:

o varaa aikaa
o mieti missä tilanteessa farkkuja aiot käyttää (esim. siistit toimistofarkut vai rennot farkut vapaa-aikaan).
o pue päälle yläosa jota tulet käyttämään farkkujen kanssa
o tule avoimella mielellä ja ota apua vastaan osaavalta henkilökunnaltamme
o ostopakkoa ei ole. Saat harkita, vaikka olisit sovittanut 10 farkut.
o anna meille palautetta. Kerro jos toivot tietynlaisia farkkuja valikoimaan, tai kokosi puuttuu juuri sillä hetkellä. Yritämme huomioida kaikki palautteet parhaamme mukaan.

Nähdään Nudgessa ja etsitään juuri sinulle täydelliset, vastuullisesti valmistetut farkut!