INSPIRAATIOTA JA TAIDE-ELÄMYKSIÄ

Jos janoat inspiraatiota ja taide-elämyksiä, suuntaa aivan Nudgen lähelle, jossa sijaitsee Galerie Forsblom, jonka kauniissa näyttelytilassa esitellään kiinnostavaa nykytaidetta. Galleriaan on ilmainen sisäänpääsy.


Galerie Forsblom

Aukioloajat:

Ti-pe klo 11-18

La-su klo 12-16.

Suljettu maanantaisin.


Vanhan Kirkkopuiston toisella laidalla sijaitsee toinen nykytaiteen MUST SEE-galleria, Helsinki Contemporary, joka esittelee niin ikään kiinnostavaa nykytaidetta kotimaisilta ja ulkomaisilta taiteilijoilta.


Helsinki Contemporary

Aukioloajat:

Ke-pe klo 12-18

La-su klo 12-16

Suljettu maanantaisin ja tiistaisin.


HERKUTTELUA

Kivenheiton päässä Galerie Forsblomista sijaitsee kaunis Hotelli St.George, jonka yhteydessä on St.George Bakery. Tunnelmallisen kahvilan suositulla terassilla voit nauttia kahvia, virvokkeita ja leipomon herkkuja. Jos olet liikkeellä viikonloppuna, suosittelemme pistäytymään myös hotellin hienossa Winter Gardenissa, joka tarjoilee viikonloppuisin upeasti katetun ltapäiväteen. Nudgelaisten testaama! Winter Garden on myös oiva drinkkipaikka iltaisin.

St.George Bakeryn aukioloajat:

Ma-pe klo 8-18

La klo 9-18

Su klo 9-17

LOUNASTA TAI RENTOA ILTARUOKAA

Kävele Vanhan Kirkkopuiston läpi ja saavut Bulevardille, jonka toisessa päässä osoitteessa Bulevardi 21 sijaitsee värikkään kutsuva vietnamilainen ravintola nimeltä LIE-MI, jossa Nudgelaiset herkuttelevat lounasaikaan hyvin usein. Suosittelemme lemppariannostamme Shanghai Tacoja tofulla!

LIE-MI Bulevardi

Aukioloajat:

Ma-to klo 11-22

Pe-la klo 12-23

Su klo 12-22

NÄE HELSINKI KORKEALTA

Hotelli Torni

Historiallinen Torni Hotelli on juuri uudistunut ja sijaitsee aivan Nudgen vieressä. Tornin huipulla sijaitsee Ateljee Bar, jossa voit nauttia cocktailin upeissa maisemissa ja katsoa Helsinkiä eri vinkkelistä. Vinkki, kannattaa tsekata myös Tornin vessa!

Ateljee Barin aukioloajat:

Ma-Ti klo 8.00-00.00

Ke-La klo 8.00-02.00

Su klo 8.00-00.00

Muita vinkkejä:

Talviaikaan auki oleva legendaarinen Yrjönkadun uimahalli tarjoaa toisessa kerroksessa rentouttavan spa-elämyksen kauniissa puitteissa. Saat oman pukeutumishytin, pyyhkeen ja kylpytakin. Voit saunoa ja uida, eikä nälkäisenäkään tarvitse olla, sillä voit tilata siellä myös hyvää ruokaa ja virvokkeita. Aukioloajat kannattaa tarkistaa, mutta uimahalli on auki yleensä suurinpiirtein syyskuusta toukokuuhun.