Osa Nudgelaisista työskenteli joko kokonaan tai osittain etänä pandemian ajan. Vaatteiden parissa työskentelevänä voisi kuvitella, että meillä on asut aina tikissä videopalavereja myöten. Voimme paljastaa, että näin ei asia kuitenkaan ole. Kerran kesken videopalaverin jokainen nousi vuorollaan ja esitteli (täysin vapaaehtoisesti!) asukokonaisuutensa alaosan. Ruudulla vilahti jumppatrikoita, reikäisiä verkkareita, villakalsareita ja sukkahousuja. Nauroimme vedet silmissä.

Viimeisen kuukauden aikana vakioasiakkaitamme on palannut myymälään kahden vuoden tauon jälkeen. Etätyösuositus on päättynyt ja monilla on käynnissä paluu toimistolle tai asiakaspalveluun. Vaatekaapissa olevat vaatteet ovat parin vuoden aikana joko kuluneet, ne eivät enää istu tai ne kaipaavat päivitystä. Olemme parhaimmillaan saaneet olla asiakkaan mukana päivittämässä koko asukokonaisuuden. Osa asiakkaista on tuonut jonkin olemassa olevan vaatteen mukanaan ja olemme etsineet siihen yhdessä sopivaa osaa, kuten neuletta, farkkuja tai paitaa.

Kurkkaa alta nudgelaisten kokoamat asuideat arkipukeutumiseen ja eri menoihin, kuten kaupungille, teatteriin, toimistolle ja treffeille.

Flowy culottes-housut, kashmir-neule, huivi, Sopiva 2 -korvakorut  
Malli noin 172cm ja käyttää useimmiten kokoja S-M

Farkut, raidallinen neule, vegaaninen käsilaukku
Malli on 152cm ja käyttää useimmiten kokoa XS.

Luonnonvalkoinen neule, A-linjainen hame, veganinen käsilaukku, leopardikuosiset alpargata-kengät

Breexy Britt -farkut, raidallinen paita, luonnonvalkoinen neuleliivi, reppu, Veja-tennarit

Kimono-farkkutakki, Ruby-denimhousutVeja-tennarit, korvakorut

Pinkki tunika, rengas korvakorut, vyölaukku, sukkahousut