Kerro hieman itsestäsi.

Olen Johannes Hänninen, 42 vuotias yrittäjä ja kahden huikean pojan isä. Toimin yrittäjänä vaatealan yrityksessäni Lauttasaaressa, jossa vastaan 5 täysin vastuullisen merkin markkinoista Suomessa. Olen suhteellisen innokas pyöräilijä ja sen lisäksi myös kuntosali on paheeni, joka nostaa endorfiinit pilviin. Myös työni on niin kivaa, että se ei aina edes tunnu työltä ja joskus poden huonoa omaatuntoa, kun ei koskaan ahdista aamulla lähteä töihin.

Millainen on normaali päiväsi?

Normaali päiväni arkena menee aika rutiininomaisesti jotenkin seuraavasti: klo 07 herätys, pojat kouluun klo 08 ja jatkan siitä töihin. Haen pojat koulusta klo 15 ja kotiin tekemään läksyjä sekä ruokaa. Ohessa vastailen sähköposteihin ja puheluihin. Ruoan jälkeen ulkoilemaan poikien kanssa, vuodenajasta riippuen lätkää / pyöräilyä / metsissä seikkailua tms. Pojat menee klo 20 nukkumaan ja hetken saan hengähtää, hoitaa loput työasiat ja laittaa seuraavalle päivälle jo kaikki aamuksi valmiiksi. Se toistuu päivästä ja viikosta toiseen aika samalla kaavalla. Siksikin olen aina reissussa / lomalla poikien kanssa kun vaan mahdollista, että sen ”harmaan” arjen kanssa jaksaa elää sovussa.Millaisia ovat lempivaatteesi?

Monikäyttöiset, mukavat, kaikkiin sääolosuhteisiin ja tilaisuuksiin sopivat ja helposti yhdisteltävissä olevat vaatteet. Yhdeksi ehdottomaksi suosikikseni on noussut vedenpitävä, mutta hengittävä yönsininen anorakki KCA:lta. Sen kanssa olen matkannut jo kymmeniä tuhansia kilometrejä, koska se edustaa kaikkia noita alussa mainitsemiani arvoja.

Eniten muistoja herättävä vaatteesi?

KnowledgeCotton Apparelin surffihuppari. Se tuo mieleen kaikki ihanat kesäpäivät, auringon, läheiset ja hyvän mielen. Olen 100% kesämies ja haaveena on muuttaa joskus hieman lämpöisempään surffihupparini kanssa.Mitkä ovat Johanneksen supervoimat?

Epäitsekkyys ja läheisimpieni hyvinvoinnista ylihuolehtiminen. Se on supervoimani ja samalla pieni riippa. Lisäksi periksiantamattomuus ja loputon positiivisuus, vaikka kaikki kaatuisi päälle ja on välillä kaatunutkin.

Mikä on sinusta parasta Nudgessa?


Erityisen monipuolinen ja täydellinen valikoima, upea myymälä ja huiput työntekijät – varsinkin Anna & Minna.Jos poimisit valikoimastamme kolme suosikkituotetta ostoskoriisi, mitä ne olisivat?

Myssyfarmin iso pipo
, Vejan tennarit ja Kings Of Indigon farkut

Mitä meinasit seuraavaksi tehdä?

Ajattelin ”karata” jo toimistoltani ja mennä hakemaan poikiani vuorostaan iskälle. Viikonloppuna lähdemme k-suomeen moikkaamaan loppuja 7:stä veljestäni ja siskojani sekä lasten serkkuja. Mummo ja Pappa asuukin talvet Espanjassa, enkä yhtään ihmettele että miksi.