Nudgen Good Mood People -haastattelusarjan toisena vieraana tapaamme innostavan ja energisen sarjayrittäjän Johannes Laineen.

Kerro hieman itsestäsi.

Lyhyesti sanoisin, että olen sarjayrittäjä (tai oikeastaan tykkään käyttää sanaa sarjainnostuja enemmän), melko tuore daddy (2-vuotias ja toukokuussa toinen poika tulossa!) ja utelias elämän fiilistelijä. Eniten tykkään yrittäjyydestä, liikkumisesta, ihmisten kanssa olemisesta, avannosta ja koripallosta.

Millainen on normaali päiväsi?

Poika päiväkotiin aamusta ja töitä noin klo 8–15 viitenä päivänä viikossa. Tämän jälkeen treenit tai leikit pojan kanssa ja sitten ajoissa untenmaille. Siinä se päivärytmi useimmiten on, mutta onneksi tosi usein viikonloppuisin jää enemmän aikaa leikkiä pojan kanssa ja on vapaata hengailua ilman suunnitelmia. Onneksi myös useana viikkona on arkisin hieronta tai päivätreenejä, jotka katkaisevat rytmiä. Talvella käyn myös joka viikko avannossa, mutta en päivittäin. Millaisia ovat lempivaatteesi?

Hahah! Jos mun tyttöystävä vastaisi, niin varmaan pitäisi vaihtaa kaikki vaatteet, mitä mulla on. Mä nimittäin käytän vaatteet aina aivan loppuun asti ja menoa ei haittaa vaikka jonkun kahvilan maalaamisen jälkeen housuissa olisi maalitahroja. Mutta ehdottomasti lempivaatteet ovat rennot päällä - sellaset missä pystyy tekemään taukojumpat ja istumaan mitä erikoisimmissa asennoissa.

Eniten muistoja herättävä vaatteesi.

Yksi todella huonossa kunnossa oleva hihaton paita, joka päällä kiersin ympäri maailmaa. Tai toki mulla oli muitakin vaatteita, mutta varmaan se oli yleisimmin päällä.


Mitkä ovat Johanneksen supervoimat?


Energia ja mahdollisuuksien näkeminen.

Mikä on sinusta parasta Nudgessa?

Konsepti on loistava ja ehkä parasta just se, että saman katon alta saa paljon tärkeitä asioita kerralla vastuullisesti hankittua. 

Jos poimisit valikoimastamme kolme suosikkituotetta ostoskoriisi, mitä ne olisivat?

Lina Hamam kylpytakki
, Lapuan Kankureiden Onni-tohvelit sekä Armedangels collegehousut.
Tykkään rennoista vaatteista ja saunoa, siksi nämä :) 

Mitä meinasit seuraavaksi tehdä?

Ajattelin lähteä hakemaan pojan aikaisemmin kotiin tänään, eli päiväkodille suuntaan.

Johanneksen kuvat: Juha Paavilainen