Valehtelisimme, jos väittäisimme, etteikö viimeisin vuosi olisi ollut Nudgen kymmenvuotisen historian haastavin. Pitkään suunniteltu laajennusinvestointi, ja sen aiheuttamien kustannusten osuminen juuri koronavuoteen ei todellakaan ollut sitä mitä olisimme lähteneet tietoisesti tavoittelemaan! Pandemian edelleen jatkuessa keväällä 2021 voimme vain toivoa helpompaa lähitulevaisuutta meille kaikille; työntekijöillemme, asiakkaillemme, tuotteidemme vastuullisille valmistajille ja yhteistyökumppaneillemme.

Olemme kaikki edelleen samassa veneessä.

Haastavien aikojen keskellä meitä ilahdutti suuresti Kauppalehden Nudgelle myöntämät Menestyjä- ja Kasvaja –sertifikaatit. Tunnuslukuvertailujen perusteella Nudge on sijoittunut sekä kaikkien suomalaisten yritysten että oman toimialansa parhaimpien yritysten joukkoon. Kauppalehden Menestyjiin kuuluu vain 6% suomalaisista yrityksistä. Vertailu on tehty 6/2019-5/2020 päättyvien tilikausien perusteella.

Toivomme, että voimme jatkossakin olla mukana tekemässä sosiaalisesti, ekologisesti ja taloudellisesti kestävää liiketoimintaa. Yhdessä teidän kanssanne!

Haasteista huolimatta käännämme katseet nyt myymälämme uuden lasikaton läpi kohti kevätaurinkoa. Sieltä se valo ja toivo meille kaikille helpommasta elämästä jo pilkistää.

Pysytään terveinä ja nähdään jatkossakin Nudgessa!