Nudgen Good Mood People -haastattelusarjan ensimmäisenä vieraana tapaamme nelinkertaisen maailmanmestarin, iloisen, energisen ja periksiantamattoman Oona Kivelän. 

Kerro hieman itsestäsi.

Nimeni on Oona ja olen 37 vuotta. Olen asunut Helsingissä lähes koko ikäni.
Tulen liikunnallisesta perheestä, meillä on aina tykätty liikkua, monesti myös koko suvun voimalla.
Rakastan kaikkea temppuilua, ylösalaisin olemista ja luovaa liikuntaa. Nuorempana harrastin telinevoimistelua. Isä heitteli minua pienenä ja teimme paljon temppuja yhdessä. Mielestäni yksi liikunnan tärkeimmistä ominaisuuksista on hauskanpito.

Millainen on normaali päiväsi?

Herään noin 9.30. Loikoilen poikaystäväni kanssa sängyssä ja saan häneltä usein aamukahvin sänkyyn. Aamiaisella syömme yleensä kananmunaa jossain muodossa, soijajugurttia, leipää, mysliä, salaattia, kurkkua ja tomaattia.
Aamiaisen jälkeen hoidan someen liittyviä töitä noin 3–5 h. Tämän jälkeen on vuorossa keskivartaloharjoitus Herotreeni -ryhmälle. Sitten syön lounaan, jonka haen todennäköisesti Kaffa Roasterysta tai Mokosta.
Illalla minulla on tankotanssitreenit, jota ohjaan 4 kertaa viikossa. Ne ovat esiintymiseen ja kilpailuun tähtäävää himotreeniä. Nukkumaan menen yleensä noin klo 00–01.


Millaisia ovat lempivaatteesi?

Ehdottomasti legginsit ja toppi. Voisin elää niissä. Kotona olen kyllä yleensä alasti.

Eniten muistoja herättävä vaatteesi.

Hyvä kysymys! Mulla on lempipaitoja, jotka laitan päälle silloin, kun on esimerkiksi tosi rankkaa töissä. Näin saan hankalistakin päivistä tehtyä hyviä päiviä. Harmaa on värinä rentouttava. Siitä tulee itselleni harmoninen olo. Täydellinen asu on pehmeät harmaat housut ja paita.

Mitkä ovat Oona K:n supervoimat?

Supervoimani on totaalinen periksiantamattomuus. Luovuttaminen ei ole minulle mahdollista. Lisäksi olen kova innostumaan, sisältäni löytyy pohjaton innostumisen lähde. Nämä ovat voimavarojani, mutta voivat myös aiheuttaa stressiä. Minun on täytynyt oppia tasapainottelemaan stressin kanssa, joskus on vaan hyvä antaa olla. 


Mikä on sinusta parasta Nudgessa?

No ehdottomasti teidän uusi myymälänne. Tykkäsin siitä ennenkin, mutta nyt se on kuin pieni paratiisi. Tykkään siitä, että taustatyö on tehty etukäteen puolestani ja tuotteet on tarkkaan valikoitu. Voin tulla hyvillä mielin ostoksille ja saman katon alta löytyy kaikki tarpeellinen.

Jos poimisit valikoimastamme kolme suosikkituotetta ostoskoriisi, mitä ne olisivat?

Luonkos puhdistus- ja vartalokakut ovat mielestäni niin mahtava tuote, ettei mitään järkeä! Tykkään myös Njállan leggingsien silkkikudosmaisesta materiaalista, joka on niin mukava ja ihan paras päällä! Monet Nudgen koruista ovat ihania, varsinkin You Complete Me -merkin korut ovat tosi kivoja ja kekseliäitä. Ne sopivat hyvin arkeen ja juhlaan. Lempikoruni on YCM:n kultakalakorvikset! Ja Sopo-saippuat ovat ihan loistavat koko vartalolle. Ne pesevät kädet kuin hiuksetkin ja Patsulin tuoksu on lumoava!


Mitä meinasit seuraavaksi tehdä?

Tulin juuri Leville. Aion tukea täällä paikallisia yrityksiä, hiihtää, lumikenkäillä, nauttia luonnosta ja ystävien seurasta.

Oonan kuvat: @olotilaproductions