Nudgen verkkokaupasta voi nyt valita kotiinkuljetuksen Budbeen kautta! 

Budbee on vaivaton ja ympäristöystävällinen kotiinkuljetuspalvelu, joka toimittaa lähetyksesi arki-iltaisin kello 17-22 välisenä aikana – eli juuri silloin kun useimmat meistä ovat kotosalla. Budbee toimittaa Nudgen tilauksesi suoraan kotiovellesi valitsemaasi aikaan. Budbeen kautta voit itse räätälöidä toimituspäivän ja -ajan sinulle sopivaksi ja seurata lähetyksesi kulkua reaaliajassa. 

Budbee on Euroopan vihrein kuljetuspalvelu, ja kompensoi kaikki hiilidioksidipäästönsä 110-prosenttisesti. 

Näin tilaat Budbee-kotiinkuljetuksen verkkokaupasta:

Budbee-toimitustapa on saatavilla tietyillä postinumeroalueilla Helsingissä, Turussa, Tampereella, Lahdessa, Jyväskylässä ja Oulussa. Syötettyäsi postinumeron verkkokauppamme kassalla Budbee näkyy vain niille alueille, joille Budbee-kotitoimitus onnistuu.

Kun lähetyksesi on siirtynyt meiltä Budbeen haltuun, saat Budbeeltä tekstiviestillä linkin seurantaan, jonka kautta voit räätälöidä toimitustasi ja täyttää toimitukseen liittyviä lisätietoja, jotta kuski löytää perille. Voit lisäksi valita haluatko että kuski soittaa ovikelloa, koputtaa oveen vai jättää vain paketin oven ulkopuolelle. Voit seurata pakettisi kulkua reaaliajassa lähempänä toimitusajankohtaa.

Milloin pakettini tulee? 

Tavallisesti tilauksen käsittely kestää 1–3 arkipäivää ja toimittaminen 1-5 päivää. Saat seurantanumerolla varustetun toimitusvahvistuksen, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tämän jälkeen lähetys siirtyy Budbeelle.

Saat linkillä varustetun viestin kun paketti on saapunut Budbeelle ja toimituspäivä on varattu. Toimituspäivänä Budbee ilmoittaa noin kello 14 arvioidun toimitusajan tunnin tarkkuudella. Budbee toimittaa lähetyksiä arkisin klo 17-22 välisenä aikana. 

Kuskin lastattua paketin kyytiinsä voit seurata toimitusta reaaliajassa linkin kautta. Noin 7 minuuttia ennen kuskin saapumista tulee uusi muistutusviesti. Kuski voi lisäksi soittaa mikäli tarvitsee lisätietoa toimitushetkellä. 

Jos ilmoitettu toimituspäivä ei sovi sinulle, voit siirtää toimituspäivää viestissä olevan linkin kautta tai olla yhteydessä Budbeen asiakaspalveluun saman linkin takaa. Voit myös halutessasi valita toimitukselle tarkemman aikaikkunan vielä toimituspäivän aamuna klo 12.30 asti. 

Jos et ole kotona toimitushetkellä ja jos toimitus epäonnistuu, saat Budbeelta viestin linkin kera, josta voit varata uuden toimituspäivän. Pakettisi palautuu tällöin Budbeen varastolle. 

Jos olet vahingossa poistanut Budbeen viestin tai et saa linkkiä auki, ole yhteydessä Budbeen asiakaspalveluun support@budbee.com ja he voivat auttaa sinua uuden linkin kanssa. 

Budbee ei tarjoa paketin noutoa tai toimitusta noutopisteelle, mutta voit halutessasi siirtää toimituspäivää. 

Budbee ei valitettavasti saa turvallisuussyistä muuttaa toimitusosoitteita eikä puhelinnumeroita. 

Entä jos haluan palauttaa tuotteita?

Mikäli Budbee toimitti tilauksesi, myös palautus onnistuu Budbeen kautta. Budbee hakee palautuksen suoraan kotioveltasi ja toimittaa sen takaisin meille. Voit varata palautukselle noutoajan Budbeen lähettämän linkin tai sovelluksen kautta sinulle sopivaan aikaan. Ilmoita lisäksi meille mitä tuotteita olet palauttamassa täyttämällä sähköinen palautuslomakkeemme

Et tarvitse palautustarraa Budbee-palautukseen – kuljettaja tuo palautustarran mukanaan ja huolehtii muista tarvittavista merkinnöistä. Voit valita etukäteen haluatko jättää paketin noudettavaksi oven ulkopuolelle vai ojentaa sen itse kuljettajalle.