Uusi vuosi ja uudet harrastukset! Mitäpä, jos tänä vuonna lupaisit harrastaa vain sellaisia asioita, jotka tuottavat sinulle hyvää oloa ja -mieltä? Unohda turha suorittaminen ja keskity asioihin, jotka tuovat iloa elämääsi. On myös täysin ok kokeilla eri harrastuksia ja lopettaa, jos ne eivät tunnu omalta. Olkoon tämä vuosi hyvän olon vuosi! Alla muutama ehdotus sinulle harrastuksiksi ja lisäämään hyvää oloa arkeen. 

PERINTEINEN eli PERTSA.
Vihdoinkin pääsimme myös täällä Etelä-Suomessa nauttimaan lumesta. Vilkaise oman alueesi latutilanne ja jos sää sallii niin sukset alle vain. Älä unohda lämpimiä kerroksia, myssyä, huivia ja hanskojaAboutin merinovilla-tencel-poolopaidat ovat kevyttä, joustavaa ja pehmoista kangasta. Pue poolopaita alimmaiseksi kerroseksi. Yhdistä pooloon lämpimät villashortsit ulkohousujen alle. Villashortseista on tullut Nudgen henkilökunnan suosikkituote, toimivat housujen ja hameiden alla kaudesta toiseen pitäen sinut lämpimänä!


ARKIJUOKSU.
 Juoksuharrastus on helppo aloittaa missä vain ja milloin vain. Satsaa kunnon juoksutrikoisiin ja -toppiin. Suomalainen Njálla valmistaa upeita treenileggingsejä, joissa on neljään suuntaan joustava silkkisen pehmeäpintainen tekninen materiaali. 24Bottles myrkyttömissä, teräksisissä juomapulloissa kulkee vesi kätevästi mukana. Sporttikorkkinen -malli sopii aktiiviliikkujalle!  Ehkä otat tavaksi tehdä arjessa siirtymät paikasta toiseen juosten? Pikkupyrähdys tai isompi lenkki, juosten pääset aina nopeasti perille.


HENGITYSHARJOITUS JA KOTIJOOGA. Tarkkaile hengitystäsi, se pitää sinut elossa. Hengitä sisään hitaasti neljään laskien ja päästä ilma ulos kahdeksaan laskien. Tämän yksinkertaisen ja helpon hengitysharjoituksen voit tehdä aina, kun kiire yrittää ottaa sinusta niskalenkkiä. Yhdistä hengitysharjoituksiin lempeä joogaharjoitus kotona. Organic Basics joogashortsit ja urheilurintaliivit on valmistettu OEKO-TEX® -sertifioiduista materiaaleista ja ne päällä on mukava harjoitella. Luo kotiisi tunnelmaa ultraäänidiffuuserilla ja harjoitukseen sopivalla eteerisellä öljyllä


SAUNOMINEN.
Ehkä jo harrastatkin tätä kuuluisaa hikoiluttavaa suomalaista perinnettä? Sauna on paras paikka rentouttaa mieli ja treenistä uupuneet lihakset. Tee saunasta kotispa nappaamalla saunaan mukaan kaveri, kasvonaamio ja arganöljy. Hierokaa toistenne hartioita kosteuttavalla arganöljyllä sillä aikaa kun naamio vaikuttaa kasvoilla. Purnukat, shampoot ja muut tuotteet säilöt upeisiin Baggun kierrätysmateriaaleista valmistettuihin säilytyspussukoihin. Saunasta tullessa kietoidu pehmeään kylpytakkiin. Linan hamam pyyhkeet ja kylpytakit ovat kevyitä ja erittäin nopeasti kuivuvia.


KORJAUSKERHO.
Rakasta vaatteitasi! Kun huollat lempivaatteitasi säännöllisesti, palvelevat ne sinua useamman vuoden ajan. Kerää ystäväporukka, jonka kanssa kerran kuussa huollatte vaatteet ja kengät kuntoon samalla ilot ja surut jakaen (eli mielikin kuntoutuu). Porukassa taidot kertyvät ja voitte jakaa yhteisen huoltolaukun, josta löytyy parsinneulan lisäksi muun muassa vaatelaastarit, neuleharja, luonnollinen kenkävaha, kashmirkampa ja luonnollinen tekstiilivaha.

 
HALAILU.
Tämä harrastus toivottavasti taas yleistyy tänä vuonna, jos olosuhteet sen vain sallivat. Toisen ihmisen kosketus rentouttaa ja vapauttaa endorfiineja. Halailkaa kerran kuussa myös varastoon, pidentäkää halailutreeniä puolella ja jakakaa hyvää oloa myös ympärillenne. 


Hyvänolon täyteistä vuotta 2021 sinulle ❤