Huh, mikä vuosi! Tänä jouluna meistä jokainen käpertyy omaan kotiinsa ja huokaisee varmasti helpotuksesta. Näin pitkälle on jo tarvottu tätä vaikeaa vuotta 2020. Nyt on aika rauhoittua, ja luottaa että valo ja kevät kajastavat jo tunnelin päässä. Edessä on uusi vuosi ja uudet mahdollisuudet!

Kiitos sinulle, että olet kulkenut matkassamme mukana menneen vuoden ajan. Tästä piti tulla myös Nudgelle täysin erilainen vuosi, mutta kuten tiedetään, elämä ei ikinä noudata käsikirjoitusta.

Vuonna 2020 Nudge täytti kymmenen vuotta. Juhlavuoden kunniaksi ja pitkällisen haaveen saattelemana myymälää oli päätetty lähteä laajentamaan jo edellisenä vuonna.

Sillä hetkellä, kun alkuperäisen suunnitelman mukaisen laajentuneen myymälän piti avata ovensa, jouduimmekin koronan takia sulkemaan ovemme kevääksi kokonaan. Yritys siirtyi kriisivaihteelle, jossa pystyttiin reagoimaan ja suunnittelemaan toimintaa viikko kerrallaan. Huolien keskellä ja unettomien öiden jälkeen Nudgelle tärkeä arvo ”Good Mood” oli välillä todella koetuksella!

Haasteista huolimatta laajennusremontti saatiin puskettua kesän aikana valmiiksi ja pääsimme avaamaan uuden upean myymälän elokuussa. Uusia ihania asiakkaita on löytänyt meille niin myymälään kuin verkkokauppaankin. Vaikka koronan toinen aalto vyöryi Suomeen juuri ennen joulua, ja haasteiden määrä pienyrityksessä tuntuu olevan jokseenkin vakio, voimme olla todella onnellisia, että Nudge on yhä useammalle asiakkaalle se oma lempikauppa.

Yhdessä teidän mahtavien asiakkaidemme kanssa olemme tukeneet tänä vuonna yli 100 vastuullisesti toimivaa tuotemerkkiä ja mahdollistaneet heidän toimintaansa jatkumisen.

Uskomme, että ensi vuodesta tulee mahtava! Toiveitanne on jälleen kuunneltu ja meillä on monta uutta ideaa kehitysputkessa, jotta voimme palvella teitä entistä paremmin.

Kiitos vielä tästä vuodesta, ihanan rentouttavia lomapäiviä ja pysytään yhdessä myös vuonna 2021!

XXX Anna & Minna