Arvatkaa, mikä on se spontaani lause, jonka kuulemme kaikkein useimmin, kun kerromme työskentelevämme Nudgessa? Se menee sanasta sanaan näin: ”Oi, se on mun lempikauppa!”

On ollut ihanaa nähdä joulun aikaan, että myös moni lahjanostaja kurvaa meille tämä tieto mielessään. Suurella todennäköisyydellä Nudgesta ostettu lahja on saajalleen hyvin mieluinen.

Asiakkaamme toivovat lahjaa tai lahjakorttia Nudgesta, koska arvostavat tietoa siitä, että olemme tehneet heidän puolestaan selvitystyön tuotteiden taustoista, jotta ne ovat sellaisia joita vastuullinen kuluttaja voi hyvillä mielin käyttää.
(Lue lisää missiostamme ja arvoistamme).

Mitä sitten ovat lempikaupan työntekijöiden omat lempiasiat?

Saija arvostaa lempikauppansa laajaa vastuullista valikoimaa, josta löytyy tuotteet kosmetiikasta vaatteisiin ja asusteisiin. Erityisen ihastunut Saija on Evolven Tuhkimoöljyyn, jota voi sekoittaa muutaman tipan kasvovoiteen joukkoon. Näin kasvovoiteeseen saa helposti lisätehoa talven ajaksi. Saija löytää Nudgesta usein ihania mekkoja, joiden kanssa luottosukkahousuina toimivat todella kestävät Swedish Stockingsit. Lempikaupasta löytyy tänä talvena mekon päälle myös laaja valikoima pehmeitä neuleita, kuten tämä suomalaisen Kaiko –merkin merinovilla-alpakka-neuletakki

Minnan lempiasioita ovat niin riemukkaat juhlat kuin ihana kokonaisvaltainen rentoutuminenkin. Jos hän saisi toivoa lempikaupastaan lahjaa itselleen, niin hän valitsisi pakettiin monikäyttöisen ja hauskan Papun Swing –mekon. Mekkoa täydentämään sopisi suomalaisen Signed –merkin hopeiset Daiga –korvakorut. Koti-iltoina Minna laittaa ultraäänidiffuuseriin eteerisen öljyn tunnelmaa luomaan ja kaivaa esille joogamaton. 

Sanna on vilukissa ja rakastaa pukeutua lämpimästi! Lapuan kankureiden kaunis lämpövesipullo on ihana apu kylmille varpaille ja auttaa myös tarvittaessa vatsakipuihin. Lämpimät asusteet, kuten Lapuan kankureiden merinovillainen kaulaliina ja Moikon lapaset auttavat Nudgen vilukissankin selviämään Suomen kylmän talven yli. Eveliina rakastaa mekkoja ja onneksi lempikaupasta niitä löytyykin laaja valikoima joka lähtöön.
Tämän hetken ehdoton lempimekko on AARRE:n Vera –mekko sekä Moricon Moon Dress. Nämä kun asustaa kotimaisen Havu –merkin laadukkaalla huulipunalla ja Helgen Maddie –korvakoruilla, on asu täydellinen niin kotona vietettävään jouluun kuin töihinkin. Annan yksi lempiasioista on kirjan lukeminen kylpyammeessa. Hän laittaa Rimitan huippulaadukasta luomu arganöljyä tipan kylpyveteen. Öljy toimii ihon ja hiusten kosteuttajana päästä varpaisiin. Kaunis aamu –kirjasta Anna voisi poimia kylvyssä ideat perheen seuraavan aamun herkkuaamupalaan. Kylvyn jälkeen vielä päälle Organic Basics tencel -yöpaita / mekko ja Armedangelsin pehmeä neule, jossa on ikuisen hupparitytön iloksi myös yksi tärkeä lempiasia: iso huppu! Tule löytämään itsellesi ja läheisellesi lempituotteet Nudgen laajasta valikoimasta!
Tilaa lahjat pukinkonttiin 17.12. mennessä. Tai hyödynnä Nudgen kätevä noutoetu! Tilaa verkosta ja nouda Yrjönkadun myymälästä. Kaikkiin yli 150€ noutotilauksiin sujautamme 10€ etukoodin mukaan!
Ihanaa joulun odotusta sinulle❤