On taas se aika vuodesta, että tekee mieli keittää kuppi teetä ja lisätä lämpimiä kerroksia päälle. On myös hyvä aika tarkistaa talvivaatteiden tilanne, etsiä sormikkaat ja pipot esille ja katsoa löytyykö kaapista säähän sopiva takki. Jos ei, niin tänä vuonna kannattaa vihdoin satsata ihanaan, lämpimään takkiin, sillä kun sellainen löytyy vaatekaapista, talvesta tulee niin paljon kivempi! Kun takki on lämmin ja hengittävä, on helppoa säädellä sään mukaan mitä sinne laittaa alle. 

Langerchenin väljä Carran-takki fenkolin ja hiilenmustan värisenä

Kirpeään syyssäähän sopii LangerChenin kevyen tuntuiset, mutta tuulenpitävät villakangastakit, joita löytyy sekä vuorella että ilman. Kuvassa on oversize-mallinen vuoreton Carran, joka on 100 % tiivistä keittovillaa.  Näitä takkeja voit pitää myös talvella, kun puet alle vaikka hengittävää ja lämmintä merinovillaa. Kovempiin pakkassäihin taas kannattaa valita LangerChenin topattu parkatakki tai Ecoalfin untuvatakki.

1. Heijastavat lapaset / Moiko, 2. Merinovillahuivi / Annasari, 3. Timberjack-pipo / VAI-KO, 4. Heijastavat sormikkaat / Moiko, 5. Timberjack-pipo / VAI-KO, 6. Ilo-pipo / VAI-KO


KEVYET, LÄMPIMÄT VILLAKANGAS-JA PARKATAKIT

Hupullinen Milport- ja kauluksellinen Collbran-takki hopeanharmaina

LangerChenin takeissa on ajateltu kaikkea! Takkien mallit ovat ajattomia ja klassisia ja niissä on ulkoilutakkien tekniset ominaisuudet, jotka tekevät niistä mukavia ja lämpimiä päällä.  

Langerchenin takeissa on usein kolmikerroksinen Tecno-Felt-materiaali. Päälliosa on tiivistä GOTS-sertifioitua, mulesing-vapaata luomu-keittovillaa, joka on helppo pitää puhtaana. Välissä on vettä hylkivä polyuretaanikalvo ja sisävuori on luomupuuvillatrikoota. Näiden kolmen kerroksen ansiosta takki on tuulen-ja sateenkestävä. Täydellinen kombo!

Villa on itseään puhdistava luonnonkuitu ja puhdistuu kaikkein parhaiten tuulettamalla.

Vegaaninen Milport-toppatakki on kevyesti topattu, vuorena on 100 % tencel-trikoo. Takin täytteenä on 100 % kierrätetty polyesteri, päällikangas on 60 % luomupuuvillaa ja 40 % kierrätettyä nailonia.


Dunton-parkatakin
päällikangas on 60 % luomupuuvillaa ja 40 % kierrätettyä nylonia, takissa on vettähylkivä polyuretaanikalvo ja sisus on kierrätettyä polyesteria. Tämäkin takki on vegaaninen ja saatavana myös mustana

Suomalaisen Alpa -merkin lämpimät asusteet 100% alpakan villaa.

LÄMPIMÄT TALVITAKIT


Muhkeasti topatulla 3-kerroksisella Bellbrook-takilla pysyt varmasti lämpimänä ja pärjäät vaikka talvesta tulisi kuinka kylmä ja märkä. Takissa on korkea kaulus ja huppu, pitkät neulosresorit hihoissa ja vetoketjusuojassa on villaeriste. 

Espanjalaismerkki Ecoalf valmistaa kierrätetyistä materiaaleista laadukkaita takkeja sekä vegaanisilla materiaaleilla, että RDS-sertifioitua ylijäämäuntuvaa hyödyntäen. 

Valikoimassamme on Ecoalfilta sekä muhkeita pitkiä takkeja, joissa tuntuu siltä, kuin voisit elää talven ihanassa, unelmanpehmeässä makuupussissa, että lyhyempiä malleja, jos talvi on leudompi, etkä ole jaloista palelevaa sorttia. 


  Ecoalf on upea merkki, joka kierrättää esimerkiksi merestä kerättyjä muovipulloja ja polyesteria sekä kalastusverkkoja ja käyttää niitä materiaaleissaan.

  Marangu-toppatakin päällikangas ja vuori on 100 % kierrätettyä polyesteria, joka on valmistettu mm. merestä kerätyistä muovipulloista. Takissa on kaksi täytekerrosta, jotka tekevät siitä ihanan muhkean ja pehmeän, mutta kuitenkin kevyen tuntuisen päällä. Ensimmäisessä täytekerroksessa on 100 % kierrätetty polyesteritäyte ja toisessa kerroksessa lisäksi RDS-sertifioitua sivutuotteena poimittua untuvaa ja höyhentä.

  Tervetuloa ostoksille liikkeeseemmme Yrjönkadulle ja sovittamaan takkivalikoimaamme! Meiltä saat myös asiantuntevaa apua oikean takin ja koon löytymisessä. 

  Katso koko takkivalikoima verkkokaupastamme!

  Miesten takit

  Naisten takit