Nudge on toiminut hellävaraisena töytäisynä kohti vastuullisia valintoja jo kymmenen vuotta! Yritys on kahden lapsuudenystävän, Annan ja Minnan yhteinen toteutunut unelma. Tämä parivaljakko on harjoitellut yhteistyötä seitsemänvuotiaista lähtien, niin partiossa telttailemalla kuin interrailillä ympäri Eurooppaa. Yhteinen arvomaailma on rakentunut yhteisten kokemusten ja eletyn elämän myötä. Lue lisää Nudgen tarinasta täältä ja tutustu arvoihimme alla.

* GOOD MOOD

Vastuullinen liiketoiminta luo hyvinvointia asiakkaille, tuotteiden valmistajille ja Nudgen työntekijöille. Yhdessä saamme aikaan positiivisen muutoksen. Meillä on lämmin tunnelma, ilo asioida ja luoksemme on aina mukava palata!

* AVOIMUUS & ASIANTUNTEVUUS

Toimintamme perustuu läpinäkyvyyteen. Me tutkimme tuotemerkkien ja tuotteiden taustat, jotta myytävät tuotteet täyttävät missiomme mahdollisimman hyvin. Meiltä saa asiantuntevaa palvelua, ja jaamme kattavaa tuoteinformaatiota, jotta asiakas voi tehdä lopullisen valinnan tuotteen sopivuudesta hänelle ja hänen arvoilleen.

Kannustamme asiakkaita ja muita sidosryhmiämme vuoropuheluun kanssamme. Yhdessä voimme kehittää toimintaamme ja valikoimaamme yhä paremmaksi.

Seuraamme toimialamme kehitystä ja jaamme vastuullisista kulutusvalinnoista myös yleistä tietoa.

* INSPIROIVA & FUNKTIONAALINEN DESIGN

Valikoimamme on monipuolinen ja kattaa elämän eri osa-alueet. Tuotteet kuratoidaan huolellisesti ja yksitellen valikoimaan. Pyrimme siihen, että kaikki Nudgessa myytävät tuotteet ovat tarpeellisia ja kestävät hyvin aikaa.

Nudgessa asioiminen on aina elämyksellinen ja inspiroiva kokemus!

NUDGE – Sustainable Choices & Good Mood