Onnellisina voimme viimein kertoa: Nudgen jättimäinen remontti on valmis, ja olemme avanneet uuden upean myymälän. Myymälä palvelee vanhassa tutussa osoitteessa (Yrjönkatu 30), mutta nyt lähes tuplasti isompana.


Koronakriisi on tänä vuonna tehnyt suurimmalle osalle meistä elämästä yhtä vuoristorataa.

Myös me Nudgessa kohtasimme keväällä yrityksen kymmenvuotisen historian vaikeimmat hetket, kun pandemia pakotti meidät sulkemaan myymälän useaksi kuukaudeksi, ja samaan aikaan veimme läpi yrityksen laajennusprojektia, joka oli alkanut jo edellisenä vuonna. Nopeita liikkeitä, kekseliäisyyttä ja yhteen hiileen puhaltamista tarvittiin enemmän kuin koskaan.

Mutta vaikka yritys olisi kuinka ketterä, niin tärkeintä myös kriisin keskellä on uskollisen asiakaskunnan säilyttäminen. Toteamme siis jälleen kerran; ilman teitä ei edelleenkään olisi meitä. Nöyrä kiitoksemme, että olette säilyneet matkassamme nämä kymmenen vuotta ja erityisesti tämän viimeisimmän vuoden 2020. Yhdessä olemme auttaneet montaa vastuullista pienyritystä selviämään tämän vaikean ajan yli, ja sen kautta edistämään kestävää kehitystä niin sosiaalisen-, ympäristö-, kuin taloudellisenkin näkökulman osalta.

Laajennettu myymälä antaa meille mahdollisuuden palvella teitä jatkossa entistä paremmin ja laajemmalla tuotevalikoimalla. Syksyn uusia tuotteita tipahteleekin meille nyt viikoittain, joten kannattaa pysyä kuulolla Nudgen FB ja IG –tileillä, sekä tilata Nudgen uutiskirje.

Lämpimästi tervetuloa Nudgeen! Toivomme, että nautitte uudistuneesta liikkeestämme yhtä paljon kuin me. Laajennushuumassa olemme päättäneet arpoa ensimmäisen viikon ajan la 15.8. – la 22.8. kävijöiden kesken joka päivä yhden 100€:n arvoisen lahjakortin!

Jatketaan yhdessä Nudgen tarinaa vähintään seuraavatkin kymmen vuotta!