Oletko jo tutustunut supersuosittuihin kevyisiin hamam pyyhkeisiin? Nämä kauniit, värikkäät ja pieneen tilaan pakkautuvat pyyhkeet ovat hurmanneet sekä meidät että monet asiakkaamme, ja etenkin näin kesäaikaan hamam pyyhe pääsee näyttämään parhaat puolensa. 

Hamam pyyhkeessä yhdistyy vuosisatojen ajan vaalittu kutomisperinne sekä kaunis design ja nykyaikainen käytännöllisyys. Kevyt kangaspyyhe on kudottu pehmeästä ja imukykyisestä puuvillasta, ja sen imukyky vain paranee pesujen myötä. Keveytensä ansiosta pyyhe myös kuivuu kesätuulessa hetkessä. 

Kauniin selkeälinjaiset Lina hamam pyyhkeet sopivat myös mainiosti lahjaksi ja mökkituliaiseksi.

Kotiin, mökille, veneelle, reissuun, harrastuksiin – kevyt hamam pyyhe kulkee matkassa kaikkiin menoihin! Pyyhe on lisäksi äärettömän monikäyttöinen reissussa: kuivaamisen lisäksi olemme todenneet sen toimivaksi esimerkiksi piknikvilttinä, hartiahuivina, laudeliinana ja auringolta suojaavaksi päähineeksi kääräistynä. Puuvillainen hamam pyyhe on hyvä vaihtoehto synteettisistä mikrokuiduista valmistetuille matka- ja salipyyhkeille. Helppohoitoinen pyyhe pestään pesukoneessa 40 asteessa, mutta se kestää tarvittaessa myös 60°C pesun ilman kutistumista tai haalistumista. 

Kevyt, pieneen tilaan pakkautuva ja nopeasti kuivuva hamam pyyhe on täydellinen kaveri uimareissulle, metsäretkelle taikka vaellukselle! 

Nudgelta löydät kotimaisen Lina-merkin puuvillaiset ja eettisesti valmistetut hamam pyyhkeet. Lina on suomalais-turkkilainen perheyritys, jonka tuotteet valmistetaan pienissä kutomoissa Turkissa, joka on perustajien toinen kotimaa. Kutomot sijaitsevat pääosin maaseudun kylissä, joissa tekstiilinkudonta on pääelinkeino. Linan omistajat tuntevat valmistajat itse ja vierailevat paikalla useita kertoja vuodessa, sekä testaavat kaikki tuotteet ja materiaalit huolella. Linan laatuun voi siis luottaa. 

Puuvillan kudonnan perinne ulottuu Turkissa vuosituhansien taakse, ja maa on edelleen maailman suurimpia puuvillan tuottajia ja tekstiilien valmistajia. Paikallinen puuvilla tunnetaan korkeasta laadustaan. Perinteisiä hamam pyyhkeitä on käytetty turkkilaisissa kylpylöissä jo vuosisatojen ajan. Linan pieni pyyhekauppa syntyi merkin perustajien halusta tuoda tämä perinteinen pyyhe myös suomalaiseen kotiin ja mökkiympäristöön, joissa perhe oli niitä itse pitkään tyytyväisenä käyttänyt. 

Nudgen valikoimassa on Linan perinteikkään kauniista Ranta-pyyhkeistä kaksi kokoa: ylellisen reilunkokoinen kylpypyyhe (100x180 cm) sekä näppärä smart size (70x140 cm). Smart size -pyyhe painaa hukeat 160 grammaa ja onkin omiaan kevyenä matkapyyhkeenä: ota mukaan vaikka harrastuksiin, salille, reissuun, vaellukselle tai minne kesällä kuljetkin. Smart size on myös mainion kokoinen pyyhe lapselle vaikka koululiikuntaan tai uimareissulle. Täyskokoinen kylpypyyhekin painaa vain 275 g. Valikoimassa on sekä ihania kirkkaita värejä että hillitympiä maanläheisiä sävyjä, ja värivalikoima myös uusiutuu jatkuvasti. 

Katso kaikki Linan hamam pyyhkeet täältä

Psst! Pyyhkeiden lisäksi Lina valmistaa myös puuvillaisia unisex-kylpytakkeja, jotka toimivat oivasti saunatakkina niin mökkisaunalla kuin kotioloissakin! 

Ihania ja keveitä kesäpäiviä kaikille Nudgen ystäville! 
❤︎