Voitteko uskoa, Nudge täyttää syksyllä jo kymmenen vuotta!

Nudgen missio on edelleen sama kuin aloittaessamme. Haluamme helpottaa asiakkaidemme kulutusvalintoja tutkimalla tuotteiden taustat, jotta Nudgessa myytäviä tuotteita voisi hyvillä mielin ostaa. Tällä hetkellä Nudge jälleenmyy yli sataa vastuullista tuotemerkkiä Suomesta ja ulkomailta.

Haluamme kiittää teitä rakkaat asiakkaat, sillä ilman teitä ei olisi meitä. Erityiskiitos tuestanne tänä keväänä. Teidän avullanne olemme päässeet vaikeimman yli ja nyt voimme vihdoin kertoa hyviä uutisia!

Unelmissamme on jo pitkään ollut entistä isompi myymälä. Vuoden alussa saimme varmistuksen sille, että unelmamme muuttuu todeksi: NUDGE LAAJENEE! Yllä kuvassa pientä esimakua uudesta myymälästä, tulevaisuus lasikaton alla näyttää valoisalta! Jatkamme samassa osoitteessa Yrjönkatu 30.

Koska myymälämme on remontin vuoksi suljettuna vielä tovin, päätimme järjestää ison REMONTTIALEN. Remonttiale on voimassa toistaiseksi tai niin kauan kuin tuotteita riittää. Remonttiale koskee vain uusia tilauksia.

Halutessasi voit varata tuotteen verkkokaupassa ja tulla sovittamaan sen myymälään. Voit myös valita, maksatko tilauksen verkkokaupassa vai myymälässä tilausta noutaessasi. Valitse sinulle sopivin noutoaika tilausta tehdessäsi. Noudon sopiminen onnistuu myös laittamalla viestiä hello@nudge.fi.

Iloa ja aurinkoa viikkoonne! 

10.6.2020 Nudgen myymälä avautuu!