Minkälaisia farkkuja sinä etsit?

Nudgen valikoimaan kuuluu monta vastuullista farkkumerkkiä, joista löydät taatusti suosikkisi. Erilaisia malleja löytyy moneen makuun, etsit sitten rentoa, pilliä, suoraa tai leveälahkeista mallia.


KINGS OF INDIGO

Kings of Indigoa voisi luonnehtia Nudgen klassikko-farkkumerkiksi. Kings of Indigo eli K.O.I yhdistelee perinteistä amerikkalaista farkkuperinnettä ja japanilaisen kulttuurin vaalimaa yksityiskohtiin keskittymistä. K.O.I. tarkoittaa japaniksi karppia, joka on vanha tunnusmerkki onnelle, rakkaudelle ja pitkäjänteisyydelle. K.O.I:n tuotanto on Tunisiassa ja merkki on osa Fair Wear Foundation -järjestöä, joka auditoi kaikkien tuotantopaikkojen ja -vaiheiden työolosuhteiden turvallisuutta ja eettisyyttä. Viime vuonna merkki sai ÖKO TEST-arvioinnissa tuloksen "very good". 


MUD JEANS

Mud Jeans on hiilineutraali, vegaaninen farkkumerkki. Materiaalina merkki käyttää muun muassa GOTS- ja BCI-sertifioitua puuvillaa. Mud Jeans haluaa myös ottaa vastuun farkkujen kierrätyksestä ja kierrättää farkkumateriaalia uusiin farkkuihin. Mud Jeans on saanut B-corp sertifikaatin, joka vaatii yritykseltä sosiaalisen vastuullisuuden lisäksi myös vastuuta ympäristöstä. Merkin tavoitteena on valmistaa maailman ensimmäiset hiilineutraalit farkut. Mud Jeansin nimi "mud" tarkoittaa mutaa joka on tärkeässä osassa ekosysteemiämme.

Kuvissa Mud Jeansin musta Skinny hazen ja tummansininen Regular Bryce-malli.


NUDIE JEANS

Naapurimaastamme Ruotsista kotoisin oleva Nudie Jeans on kunnianhimoinen merkki, joka pysyttelee kaukana kertakäyttökulttuurista ja panostaa aikaa kestäviin klassisiin unisex-farkkumalleihin. Nudie Jeansin luomupuuvillaisissa farkuissa käytetään Organic Content Standard ja GOTS-sertifioitua luomupuuvillaa, joka kasvatetaan Turkissa ja Intiassa. Nudien tuotantoketju on kuluttajalle täysin läpinäkyvä. Merkki on osana Fair Wear Foundation -järjestöä, joka arvioi kaikkien tuotantopaikkojen ja -vaiheiden työolosuhteiden turvallisuutta ja eettisyyttä. Fair Wear Foundation on sijoittanut Nudie Jeansin joka vuosi korkeimpaan kategoriaan. Merkin edustajat vierailevat myös itse tehtailla, erityisesti tuotannon kiireisimpinä aikoina.

Kuvissa Nudien Breezy Britt ja Skinny Lin-malli.


ARMEDANGELS

Saksalainen Armedangels valmistaa luomupuuvillaisia farkkuja ja kampanjoi myrkyttömien farkkujen puolesta. Merkki haluaa pureutua farkkuteollisuuden ongelmiin ja löytää niihin ratkaisut. Armedangelsin tuotanto on täysin läpinäkyvää. Merkki kuuluu Fair Wear Foundationiin, jonka mukaan Armedangelsin tuotantolaitoksista täydet sata prosenttia on merkin ja sen yhteistyökumppanien valvonnassa ja ohjauksessa. Merkillä on myös Reilun Kaupan ja Global Organic Textile Standard (GOTS) -järjestön sertifioinnit. 


Haluatko tietää lisää sertifikaateista ja vastuullisuudesta? Lue lisää täältä.

Kuvissa Armedangelsin Mairaa Mom fit-farkut.


Esittelyssä muutama farkkumalli merkkien mallistosta.

Elastaanittomat eli 100 % (luomu)puuvillafarkut:

MUD JEANS: RELAX ROSE JEANS

Musta Relax Rose-malli on vyötäröltä korkea ja istuva, lahkeesta suora ja väljä. Materiaalina on 60 % luomupuuvillaa ja 40 % kierrätettyä puuvillaa. Tämä malli on myös vegaaninen, kuten kaikki Nudgesta löytyvät Mud Jeansin mallit.

Katso kaikki MUD JEANSIN farkkumallit verkkokaupastamme. 


KINGS OF INDIGO: ALICE HIGH RISE LOOSE 

Alice-malli on 100 % luomupuuvillaa ja malliltaan korkeavyötäröinen. Malli on kauttaaltaan leveähkö, mutta lahje kapenee aavistuksen alaspäin. Ihana vintage-henkinen, aavistuksen kulutettu malli. Tämäkin malli on vegaaninen!

Katso kaikki KINGS OF INDIGON farkkumallit verkkokaupastamme. 


NUDIE JEANS: BREEZY BRITT JEANS

Tummansininen Breezy Britt-malli on jämäkkää 100 % luomupuuvillaa. Vyötärö on korkea ja malli suora ja aavistuksen lahkeesta kapeneva. Tästä mallista voit valita joko normaalin kokosi, jolloin malli on rennommin istuva, tai kokoa pienempänä, jos haluat tiukasti istuvan mallin.

Nudien Breezy Britt mallia löytyy myös kahdessa muussa pesussa, vaalean harmaana ja keskisinisenä.

Katso kaikki NUDIE JEANSIN farkkumallit verkkokaupastamme. 

Farkkujen valinta ja sovittaminen ei ole ihan helpoin juttu ja vaatii aina vähän kärsivällisyyttä, mutta kun se itselle sopiva pari löytyy, se on vaivan arvoista! Jos kaipaat apua farkkujen etsimiseen, älä epäröi pyytää meiltä apua. Meille voi aina soittaa tai laittaa sähköpostia ja autamme farkkujen mitoissa ja ehdotamme sinulle sopivaa mallia. Tutustu myös koko-oppaasemme, josta löydät eri merkkien mittataulukot!

Kuvassa malli Yama high rise slim / ronald indigo coolmax

K.O.I:n Yama high rise-farkkujen kankaaseen on uutena materiaalina kudottu Coolmax-kuitua, joka vie kosteutta iholta ja pitää käyttäjänsä viileänä lämpimällä säällä sekä eristää hyvin kylmällä säällä. Yama-mallia löytyy myös tummemman sinisenä.

Kuvassa malli Yama high rise slim / ronald rinse coolmax

Oletko jo kuullut Nudgen farkkujen kierrätys-ohjelmasta? Lue lisää second hand-farkkupalvelustamme!

Tsekkaa myös meidän vinkit farkkujen huoltoon ja hyvänä pysymiseen!