ARMEDANGELS

ARMEDANGELS on vastuullinen muotialan yritys, jonka toimintaa ohjaavat rehellisyys ja läpinäkyvyys. Merkki valmistaa naisten ja miesten vaatteita ja asusteita, joissa yhdistyvät tyylikäs design ja kestävyys.

ARMEDANGELS uskoo muutoksen mahdollisuuteen ja sosiaalisesti ja ekologisesti vastuulliseen toimintaan. Vastuullinen toiminta koskee sekä ihmisiä että luontoa. Jokaisella ihmisellä on oltava samat oikeudet ja toiminnan on oltava hyväksi luonnolle. ARMEDANGELS käyttää ekologisia materiaaleja kuten GOTS-sertifioitu luomupuuvilla, (mulesing-vapaa) villa ja tencel.

ARMEDANGELS toimii yhteistyössä Reilun Kaupan, Global Organic Textile Standard (GOTS) järjestön sekä Fair Wear Foundation kanssa. Suurin osa merkin käyttämästä luomupuuvillasta on peräisin Intiasta, jossa ARMEDANGELS pyrkii maksamaan minimipalkkaa paremman korvauksen viljelijöille. Merkin vaatteet ja asusteet valmistetaan Portugalissa, Marokossa, Turkissa ja Intiassa. Reilun Kaupan yhteistyön ansiosta Intiassa asuva viljelijäyhteisö pystyi hiljattain rakentamaan koulun.

Näytetään tuotteet 1-96 / 96