24Bottles

24Bottles on vastuullisesti toimiva italialainen design-yritys, jonka laadukkaasta ruostumattomasta teräksestä valmistetut vesipullot ja termokset ovat paitsi myrkyttömiä ja turvallisia myös täysin hiilineutraaleja! 24Bottles tunnetaan kauniista ja toimivasta designistaan ja herkullisista väreistään. Nudgen valikoimassa ovat 250 ja 500 ml kokoiset Urban Bottle -pullot kylmille juomille sekä eristävä Clima Bottle -termospullo, joka pitää kuuman juomasi kuumana jopa 12 tuntia. 

Pulloissa käytetään vain laadukkainta elintarvikelaatuista ruostumatonta terästä, joka ei sisällä bisfenoli A:ta eikä muovikerroksia. Teräksestä ei myöskään irtoa sisältöön makua, ja se sopii kaikille juomille, myös happamille ja hiilihapotetuille. Vain hieman yli 100 gramman painoiset pullot kulkevat keyesti mukana laukussa tai repussa. Pullon saa viedä tyhjänä myös lentokoneeseen. 

24Bottles on hiilineutraali yritys: se hyvittää kaikki hiilidioksidipäästönsä istuttamalla metsää esimerkiksi Kameronissa, Haitissa, Nepalissa ja Italiassa. Se toimii yhteistyössä maapallon metsitystä tukevan Treedomin sekä Clean Ocean Project -järjestön kanssa, joka tekee työtä valtamerien puhdistamiseksi muoviroskasta. 

Ympäristöä säästävästä vaikutuksesta muistuttaa jokaiseen 500 ml pulloon printattu luku -0,08 – joka kerta kun täytät oman pullosi kertakäyttöisen muovipullon ostamisen sijaan, säästät 80 grammaa hiilidioksidia vapautumasta ilmakehään! 

24Bottles-juomapullot valmistetaan Zhejiangin maakunnassa Kiinassa huolella valituissa tehtaissa, joissa tuotanto täyttää tarkat ympäristö- ja sosiaaliset kriteerit. Valmistajat sitoutuvat noudattamaan kansainvälisiä ISO 9001, ISO 14001 ja OHSAS 18001 -standardeja, jotka säätelevät tuotannon ympäristövaikutuksia, laatua sekä työsuojelua ja työterveyttä. Tehtailla vieraillaan säännöllisesti. Merkin muut tuotteet valmistetaan EU:n alueella ja Italiassa.