Überwood

Überwood on uusi täysin luonnollinen ja silikoniton hiustenhoitosarja jo 70 vuotta kampaamotuotteita valmistaneelta saksalaiselta Ewald-yhtiöltä. Überwood tuo männyn ikiaikoja tunnetut hyvää tekevät vaikutukset hiustenhoitoon uudella uniikilla tavalla. 

Überwoodin hiustenhoitotuotteet toteuttavat kestävää ja ekologista ajattelua aina pakkausta myöten. Merkin kehittämästä Polywood-pakkauksesta viideosa on mäntyä ja muita havupuita, mikä vähentää muovin valmistamiseen tarvittavaa raakaöljyn tarvetta noin 40%! Puu saadaan kestävästä metsätaloudesta. Lisäksi pakkauksen sisältämällä männyn sydänpuulla on antibakteerinen vaikutus. Tyhjän pakkauksen voi kuitenkin kierrättää muovinkeräyksessä. 

Überwooodin ihanien hiustuotteiden salaisuus on männyn sydänpuun uute, joka sisältää runsaasti vaikuttavia ja hoitavia ainesosia. Männyn sydänpuun omat flavonoidit, eteeriset öljyt, aminohapot ja hivenaineet suojaavat ja vahvistavat puuta sisältäpäin – Überwoodin tuotteissa ne tuovat hiuksillesi samaa elinvoimaa! NaTrue-sertifioidut ja vegaaniset shampoot ja hoitoaineet eivät sisällä silikonia, mineraaliöljyjä, mikromuoveja eivätkä synteettisiä hajusteita tai väriaineita. Kaikki tuotteet ovat vegaanisia eikä niitä ole testattu eläimillä. 

Ja psst! Kaikki Nudgen valikoimassa olevat Überwood-tuotteet ovat myös curly girl -metodiin sopivia!