Jungle Straws

Korvaa kertakäyttöiset muovipillit bambusta valmistetuilla kestopilleillä, joita voi käyttää uudelleen ja uudelleen! Jungle Straws pyrkii osaltaan vähentämään maapalloa kuormittavaa muovijätettä tarjoamalla vastuullisen ja aidosti käytännöllisen vaihtoehdon kertakäyttöpilleille. 

Jungle Straws -pillit valmistetaan vastuullisesti käsin vietnamilaisessa perheyrityksessä. Bambu kasvatetaan samaisella perheomisteisella tilalla ilman haitallisia lannoitteita tai torjunta-aineita. Bambu on hyvin nopeakasvuinen kasvi, se sitoo hyvin hiilidioksidia ja siitä valmistetut pillit ovat elämänsä lopussa täysin maatuvia, mikä tekee siitä ideaalin raaka-aineen ekologisiin kestopilleihin. Pakkaamisessa ei käytetä lainkaan muovia. 

Bambupillit sopivat kaikenlaisille juomille ja kestävät tarvittaessa jopa konepesun, kunhan muistat kuivattaa ne heti huolella. Koska pilleihin käytetään zero waste -periaatteella bambun koko varsi, niiden koossa on luonnollista vaihtelua. Paksuimmat pillit ovat täydellisiä smoothieille ja muille paksuille juomille. 12 bambupillin pakkaus sisältää lisäksi kätevän yhden pillin matkapussin, jotta voit sanoa ei take away -kertakäyttöpilleille missä ikinä liikutkin!