Mandala

Saksalainen Mandala on valmistanut vastuullisia ja tyylikkäitä joogavaatteita jo vuodesta 2001. Ajattomissa vaatteissa yhdistyvät täydellisesti naisellinen eleganssi ja urheilullinen huolettomuus. Mandalan joogavaatteet ovat samaan aikaan teknisiltä ominaisuuksiltaan huippuluokkaa sekä niin kauniita, että haluat pitää niitä ylläsi myös joogasalin ulkopuolella. Mandala suosii luonnonmateriaaleja ja kierrätettyjä kuituja, kuten GOTS-sertifioitua luomupuuvillaa, tenceliä ja kierrätetyistä muovipulloista valmistettua polyesteria ja jalostaa ne teknisiksi materiaaleiksi, jotka hengittävät päällä ja joustavat liikkeen mukana. Vaatteet ovat huolella valmistettuja ja mukavuus edellä suunniteltuja: esimerkiksi kaikissa merkin joogatopeissa on sisäänrakennettu urheiluliivi joka tukee aktiivisemmissakin harjoituksissa, ja joustavat materiaalit tuntuvat ihanilta iholla. 

Mandala-tuotteet valmistetaan vastuullisesti Turkissa ja kankaat Shanghaissa, jossa merkin oma tekstiilitehdas sijaitsee. Merkille on tärkeää taata työntekijöilleen hyvät työolosuhteet ja oikeudenmukainen palkka. Kaikilla tuotteilla on kolmansien osapuolien myöntämät GOTS (Global Organic Textile Standard) sekä Textile Exhange Organic Content Standard -sertifikaatit, jotka säätelevät tarkasti tuotantoketjun kaikkia vaiheita. Mandala vierailee myös säännöllisesti itse tehtailla varmistumassa työolojen eettisyydestä. Merkki välttää ylituotantoa valmistamalla tuotteita vain tilausmäärien mukaan. 

Rakkaudella suunniteltu Mandalan valikoima edustaa kunnioitusta luontoa ja ihmistä kohtaan. Pue joogasaliin, arkeen, kotisohvalle – tietoinen ja positiivinen elämäntapa pysyy aina muodissa. Yogi Up Your Life!