Suite 13

Espanjalainen Suite 13 valmistaa ajattomia naisten vaatteita, joissa yhdistyy saumattomasti vastuullisuus ja eleganssi. Suite 13 on hidasta muotia sinulle, joka haluat hemmotella itseäsi mutta välität ympäristölle tuottamastasi jäljestä. Toiminnan kulmakiviä ovat slow fashion, läpinäkyvä tuotanto sekä laadukkaat luonnonmateriaalit kuten pehmoinen GOTS-sertifioitu luomupuuvilla, mulesing-vapaa villa, pellava ja tencel. 

Toimittuaan pitkään tahoillaan muotimaailmassa perustajat Alexia ja Maria halusivat luoda vastuullisen vaihtoehdon kertakäyttömuodille: merkin, joka vastaa heidän arvojaan ja toimii kestävällä tavalla. Trendien perässä juoksemisen sijaan he pyrkivät luomaan huolella suunniteltuja lempivaatteita, jotka kestävät aikaa. 

Tuotantoketjun läpinäkyvyys on alusta asti ollut tärkeää. Merkki pitää majaa Palma de Mallorcalla ja suuri osa tuotteista valmistetaan pientuottajilla Barcelonassa, mistä myös osa kankaista on peräisin. Lähituotanto auttaa vähentämään myös kuljetuksen päästöjä. Lisäksi merkillä on GOTS-sertifioitua tuotantoa Intiassa. GOTS eli Global Organic Textile Standard on hyvin kattava sertifikaatti, joka säätelee vaatteen kaikkia työvaiheita raaka-aineen viljelyn ekologisuudesta työolojen eettisyyteen. Suite 13 noudattaa myös Reilun kaupan periaatteita. 

Näytetään tuotteet 1-4 / 4