Hydrophil

Saksalaismerkki Hydrophilin erityisosaamista ovat kestävän kehityksen mukaiset, jokapäiväiset puhtaus- ja suuhygieniatuotteet, jotka valmistetaan vastuullisesti mahdollisimman pienellä vedenkäytöllä, ilman kemikaaleja ja eläinperäisiä ainesosia ja työntekijöille hyvät työolosuhteet varmistaen. Tuotteet ovat vegaanisia ja muovittomia sekä tehty ympäristöystävällisistä materiaaleista ja valmistettu vastuullisesti oikeudenmukaisissa työolosuhteissa.

· water neutral · vegan · fair ·

Merkin nimi on johdettu kreikan kielen sanasta ja tarkoittaa vettä rakastavaa. Jokainen eliö maapallolla tarvitsee vettä elääkseen. Hydrophil haluaa toiminnallaan edesauttaa sitä, että kaikilla maailmassa olisi puhdasta juomavettä. Merkki lahjoittaa 10 prosenttia kaikista tuotoistaan Viva con Agua -hyväntekeväisyysjärjestölle, joka toimii ympäri maailmaa kehittyvissä maissa parantaakseen paikallisia vesihuolto-olosuhteita. 

Hydrophil kuvailee itseään vesiystävälliseksi merkiksi: se pyrkii kuluttamaan tuotannossaan mahdollisimman vähän vettä ja tuottamaan vesijätettä niin vähän kuin suinkin mahdollista. Käytännössä tämä tarkoittaa muun muassa sitä, että tuotteiden materiaaleiksi valitaan sellaisia luonnonmateriaaleja, joiden viljely ja tuotanto eivät vaadi keinotekoista kastelua sekä sitä, että tuotteiden valmistuksessa ei käytetä kemikaaleja ja mineraaliöljyjä, joista aina liukenee jäämiä juoma- ja pohjaveteen.

Lisäksi osa Hydrophilin tuotteista on valmistettu yhteistyössä saksalaisyritys Elbe Werkstättenin kanssa, joka tukee kehitysvammaisten työllistymistä tarjoamalla työpajoja, joissa harjoitetaan muun muassa keramiikkaa, ompelua, kirjansidontaa, puutarhanhoitoa ja sähkötöitä.

Näytetään tuotteet 1-7 / 7