Lanius

Saksalaisen Claudia Laniusin visio oli luoda ajatonta muotia, joka tuntuisi hyvältä sekä iholla että omaantuntoon. Vuodesta 1999 lähtien Lanius on valmistanut vaatteita ympäristöystävällisyydestä ja vastuullisuudesta tinkimättä tehden Claudian visiosta todellisuutta. Merkin naisellisten mallistojen taustalla on virheettömät raaka-aineet sekä oikeudenmukaiset valmistusolosuhteet. Mallistot koostuvat muun muassa helposti yhdistettävistä neuleista, silkkipuseroista, mekoista sekä housuista.

Laniusin ideologia perustuu kestävälle kehitykselle. Merkki on GOTS-sertifioitu ja käyttää tuotteisiinsa materiaaleja, joita mm. riippumattomat CERS ja Control Union valvovat. Mallistoissa käytetyistä materiaaleista muun muassa puuvilla, silkki sekä pellava ovat luomua. Muita mallistoissa käytettyjä materiaaleja ovat hamppu ja kasviparkittu nahka sekä modal® ja tencel®. Modal® ja tencel® ovat puuselluloosasta valmistettuja viskoosin kaltaisia muuntokuituja, joiden tuotanto on viskoosia ympäristöystävällisempää. Merkin käyttämä villa ei tule mulesointia harjoittavilta lampureilta ja heidän vegaanisilla vaatteillaan on PETAn sertifikaatti.

Merkki tuntee jokaisen tuotantolaitoksensa ja vierailee niissä säännöllisesti. Laniusin partneri on Remei AG , joka tukee puuvillaviljelijöiden lasten koulunkäyntiä Intiassa. Remei AG:n BioRe®-järjestö työskentelee parantaakseen ihmisoikeuslähtöisesti luomu- ja biodynaamista maataloutta Intiassa ja Tansaniassa. Järjestö keskittyy luomupuuvillan viljelemisen promotoimiseen kestävänä elinkeinona ja parantaa sosiaalisin projektein alueiden pienten viljelijäyhteisöjen elinoloja.

Jäljitä vaatteesi! Syötä tästä linkistä löytyvään kenttään vaatteesi ompelulapussa oleva koodi ja tutustu sen tuotantoon ja tekijöihin bioRe®-puuvillan viljelijästä sen kehrääjään, aina valmiiseen tuotteeseen asti.

Näytetään tuotteet 1-12 / 12