ABOUT - the sensology of wear

ABOUT valmistaa vaatteita rohkeille ajattelijoille! Liettualaismerkki on Keski- ja Itä-Euroopan suurin ja edistyksellisin tekstiili- ja vaatevalmistaja. ABOUT valmistaa alusvaatteita, olo- ja yöasuja sekä urheiluvaatteita miehille ja naisille.

ABOUT on toiminut nykymuodossaan vuodesta 2012. Merkin takana on kuitenkin vuonna 1967 perustettu tekstiilitehdas, joka on ollut yhtäjaksoisesti toiminnassa jo 50 vuotta. Tämä yksinään on jo saavutus ottaen huomioon vuosikymmenten aikana Liettuaa muokanneet poliittiset ja taloudelliset muutokset. Vuosikymmenten aikana kehittynyt teknologia on mahdollistanut ABOUTin innovatiivisen tavan sisällyttää mm. hopeaioneita ja silkkiproteiineja kankaisiinsa, mutta perinteitä kunnioittaen kaikki merkin tuotteet valmistetaan edelleen alusta loppuun samaisessa tekstiilitehtaassa. Muutosten rinnalla merkki on hyvin ylpeä työntekijöistään, joista osa on viihtynyt talossa jopa lähes 40 vuotta.

Mallistoissa käytetään materiaaleina pääosin puuvillaa, tenceliä® ja merinovillaa. Merkin käyttämä merinovilla tulee lampureilta, jotka sertifioidusti eivät harjoita mulesointia. Erityisen ABOUTista tekee se, että merkki käyttää muun muassa aloe veraa, mehiläisvahaa, silkkiproteiineja ja hopeaioneita mallistoissaan tehostamaan tuotteidensa mukavuutta. Aloe vera tunnetaan antibakteerisista ja ihoa rauhoittavista ominaisuuksistaan. Mehiläisvaha hoitaa ihoa ja pehmentää kangasta. Silkkiproteiinit silottavat ja vastustavat ryppyjä sekä tekevät kankaasta elastisen ja miellyttävän pitää yllä. Hopeaionit neutralisoivat tuoksuja.

Kaikki merkin käyttämät tekstiilit ovat Öko-Tex-standardin mukaisia. Vuonna 2017 merkki liittyi Greenpeacen Detox-kampanjan jäseneksi. Kampanjan jäsenet sitoutuvat luopumaan kokonaan jokaisessa tuotantovaiheessa kaikista ihmisille ja ympäristölle haitallisista raaka-aineista.

Näytetään tuotteet 1-10 / 10