HoodLamb

Hoodlamb valmistaa lämpimiä ja vastuullisesti tuotettuja naisten ja miesten takkeja, jotka sopivat kylmään ja sateiseen ilmastoon. Merkki sai alkunsa amsterdamilaisesta ystäväporukasta ja heidän yhteisestä surffiharrastuksestaan vuonna 1993. Ystävykset tapasivat surffata Pohjanmeren hyisissä aalloissa, mutta tauoilla he halusivat pysyä lämpimänä ja hyvässä suojassa tuulelta. He halusivat luoda lämpimän takin joka paitsi näyttää hyvältä on sen lisäksi valmistettu vastuullisista materiaaleista. Kaikki Hoodlambin takit valmistetaan ihmistä, eläimiä ja luontoa kunnioittaen.

Hoodlambin takit ovat lämpimiä, ja yksityiskohdat ovat harkittuja. Takeissa tasku dokumenteille, aurinkolasitasku ja reitti nappikuulokkeille. Kädet pysyvät lämpiminä vuorillisissa taskuissa silloin kun et viitsi pukea hanskoja lyhyen ulkoilun ajaksi.

Hoodlamb on pioneeri vastuullisesti tuotetun hampun hyödyntämisessä tekstiileihin. Hamppu on vahva ja kestävä materiaali. Hampun kasvu ravitsee maaperää ja se ei vaadi torjunta-aineita, rikkaruohomyrkkyjä tai ravinteita. Hamppu auttaa puhdistamaan maaperää poistaen raskasmetalleja. Hoodlambin takeissa käytetty luomuhamppukuitu on peräisin perinteisiltä hamppuviljelmiltä Pohjois-Kiinasta. Aasiassa on viljelty hamppua tuhansia vuosia ja Kiina on hampun suurin ja korkealaatuisin tuottaja. Merkin vaatteet ommellaan muutamassa tehtaassa, jotka merkin perustajat ovat itse valinneet laadun ja kiitettävien työolojen sekä erinomaisten tuotanto- ja tutkimusmahdollisuuksien perusteella. Useimmat tehtaat ovat perheomisteisia ja Hoodlamb on ylpeä voidessaan hyödyntää heidän tietotaitoaan ja asiantuntemusta merkin mallistoja luotaessa. Taatakseen sekä tuotteiden että työskentelyolojen laadun Hoodlamb tiimi vierailee vuosittain hamppuviljelmillä, tehtailla ja tuotantolaitoksilla, joissa merkin käyttämät raakamateriaalit on kasvatettu, sato korjattu ja vaatteet ommeltu.

Takit ovat vedenpitäviä ja vedeneritykseen on käytetty hampusta tehtyä luonnollista selluloosaa, joka toimii erinomaisesti märissä, tuulisissa ja kylmissä sääolosuhteissa. Hoodlambin takeissaan käyttämä keinoturkis on nimeltään "Satifur" ja se on valmistettu kierrätettyjen PET-pullojen, hampun ja akryylin yhdistelmästä.

Pakettitarjoukset