Bibol

Bibol on ranskalainen yritys, joka valmistaa bambukulhoja. Kevyet bambokulhot ovat muotoilultaan ajattomia ja ne sopivat sekä kuumien (max 70C) että kylmien ruokien tarjoiluun ja ruokailuun. Valikoimassamme sopivia kulhoja sekä salaatille, pastan tarjoiluun, keittokulhoja sekä pieniä astioita kastikkeille, jälkiruoalle tai teelle. Bambuisissa Bibol-kulhoissa ruoka säilyy lämpimänä pitkään, kun käytät kantta kulhon päällä.

Bibol on ainoa bambutuotteiden valmistaja, joka käyttää valmistuksessa pelkästään puhtaita, myrkyttömiä ja täysin ruokaturvallisia maaleja ja lakkoja, jotka eivät sisällä vaarallisia liuottimia tai vaarallisia haihtuvia yhdisteitä. Käytetyt aineet ovat ympäristöystävällisiä ja täyttävät EU:n ja USA:n ruokaturvallisuusstandardit ja ovat siten turvallisia myös käsityöläisille, jotka tuotteita valmistavat. Valikoimassa oleva Coquille -pinnoite sisältää oikeaa munankuorta. Pitkäkestoista ja pikkutarkkaa työtä ja hienoa jälkeä mikä tekee jokaisesta kulhosta uniikin.

Bibol tuotteet on valmistettu vastuullisesti Vietnamissa. Valmistuksessa valmistaja saa reilun palkan, sitoutuu vastuulliseen luonnonvarojen käyttöön, estää lapsityövoiman käytön ja takaa peruskoulutuksen lapsille sekä minimoi hiilidioksidipäästöt. Bibol työskentelee suoraan paikallisten kylien ja niissä sijaitsevien yritysten kanssa ja pystyy näin varmistamaan tuotteiden korkean laadun sekä tuotannon jatkuvan seurannan.

Bibol-kulhojen pesu: käsinpesu, kuivaa pesun jälkeen (huom! ei astianpesukoneeseen tai mikroaaltouuniin)