Boho Green Make-Up

Boho Cosmetics – green revolution. Boho on värikosmetiikkasarja, jossa yhdistyvät ennennäkemättömällä tavalla tuotteiden ekologisuus, eettisyys ja kuluttajaystävällinen hinta.
Kaikki Bohon tuotteet ovat luonnonmukaisia ja niissä on käytetty paljon luomu raaka-aineita. Luonnollisten raaka-aineiden lisäksi Boho -tuotteissa on ympäristöystävälliset pakkaukset, joissa muovia on korvattu kartongilla ja pakkausjäte on minimoitu. Boho -kosmetiikalla on BIO -sertifiointi. Boho lahjoittaa 1% liikevaihdostaan ympristötyötä tekevälle 1% For the Planet -järjestölle. Tuotteita ei ole testattu eläinkokein ja tuotteet valmistetaan Italiassa.

Boho Green Make-Up sarjaan kuuluu kattava valikoima meikkituotteita, jotka sopivat sekä arkimeikkiin että juhlameikkiin. Tuotteiden laaja värivalikoima, korkea pigmenttisyys ja hyvä pysyvyys mahdollistavat myös ammattimaisen käytön esimerkiksi häämeikkiin tai juhlameikkiin. Meikkikynät ja kynsilakat ovat kooltaan sopivan pieniä ja ilman ulkopaukkauksia/sellofaaneja. Näin tuotteiden hinta on saatu edulliseksi.

Näytetään tuotteet 1-133 / 133