Absolution

Absolution on ranskalainen hoitolasarja, jonka tuotteissa on hyvin korkeat luomupitoisuudet ja raaka-aineissa hyödynntetään maailman ravinnerikkaimpia kasviöljyjä ja -uutteita. Useat tuotteet sisältävät superfoodeja.

Jokaisella on omanlaisensa iho ja samalla ihmiselläkin ihon tarpeet voivat vaihdella päivästä ja kuukaudesta toiseen. Kuuntele siis ihoasi! Absolution tuotteilla saat helposti juuri sinulle sopivan kokonaisuuden sekoittamalla voiteita ja seerumeita keskenään. Voit käyttää tuotteita myös sellaisenaan.

Absolution on hoitotuotteet ovat unisex-tuotteita eli sarja sopii niin naisille kuin miehillekin. Tuoksut ovat puhtaita ja tulevatkin suoraan käytetyistä raaka-aineista ja yrteistä. Absolution ihonhoitotuotteita täydentävät ihoa hoitavat ja kosteuttavat meikkivoiteet sekä valikoima laadukkaita, huulia ravitsevia ja hyvin pysyviä huulipunia.

Absolutionia myydään maailmanlaajuisesti mutta vain tarkoin valituissa, laadukkaissa myyntipisteissä. Tunnettuja Absolution-addikteja ovat muun muassa Vanessa Paradis, Johnny Depp, Brooke Shields ja Keira Knightley.

Absolution sarjan tuotteita ei testata eläimillä. Monet tuotteista ovat vegaanisia.
Absolution tuotteissa EI ole seuraavia aineita: PEG, parabeeneja, ftalaatteja, synteettisiä väri- tai tuoksuainesosia.