Eliah Sahil

Eliah Sahil on sertifioitua korkealaatuista luonnonkosmetiikkaa, joka sopii sekä kasvojen että vartalon ja hiustenhoitoon. Luonnon omat öljyt, kuten jojobaöljy, arganöljy ja manteliöljy, sopivat täydellisesti ihon- ja hiustenhoitoon. Kylmäpuristetuissa öljyissä on kaikki tärkeät vitamiinit ja antioksidantit tallella ja niistä löytyy vaihtoehto niin ravitsevuutta kaipaavalle iholle, aknen hoitoon kuin erittäin herkällekin iholle. Iho- ja hiusöljyt kosteuttavat, tasoittavat ja pehmentävät sekä kasvojen että vartalon ihoa tehokkaasti, vähentävät punoitusta ja antavat hiuksiin kiiltoa hoitaen samalla päänahkaa.

Eliah Sahil -tuotteet ovat huolella ja asiantuntemuksella valmistettuja, ympäristöä ja ihmisiä kunnioittaen. Tuotteet ovat ICADA sertifioituja (kansainvälinen sertifikaatti aitoa luonnonkosmetiikkaa valmistaville yrityksille, jonka raaka-aineet ovat kestävällä pohjalla ja uusiutuvia ja tuotteet valmistetaan ympäristöä kunnioittaen).

Eliah Sahil -tuotteista löydät laadukkaita luonnollisia öljyjä mutta et lainkaan vettä, parabeenejä, silikoneja, säilöntäaineita, tensidejä, alkoholia tai lisättyjä synteettisiä tuoksuja. Eliah Sahil -tuotteiden tuoksut ovat peräisin luonnon omista eteerisistä öljyistä. Pakkaukset ovat kierrätettäviä ja painatukset on tehty soijamusteella. Kaikki tuotteet ovat 100% vegaanisia eikä niitä ole testattu eläimillä.

Näytetään tuotteet 1-2 / 2