RMS Beauty

RMS Beauty on huippulaadukas ja puhdas värikosmetiikkasarja, jonka idea on korostaa luonnollista kauneutta ja hehkua. Voidemaisia meikkituotteita on helppoa ja hauskaa käyttää. RMS Beauty sarjan tuotteet hoitavat, kosteuttavat ja ravitsevat kasvojen ihoa tuoden sille nuorekasta hehkua ja valoa. Meikkisarjan klassikoiksi ovat jo nousseet "Un" Coverup -meikkivoide sekä Living Luminizer -valovoide.

RMS Beauty sarjan on kehittänyt ammattimeikkaaja Rose-Marie Swift. Tuotteissa on käytetty luomuraaka-aineita, joita on käsitelty mahdollisimman vähän. Näin tuotteissa on säilynyt kaikki ihon hyvinvoinnin kannalta tärkeät entsyymit, vitamiinit ja antioksidantit sekä parantavat ainesosat. Pääraaka-aineina ovat mm. kookosöljy, kaakaovoi, mehiläisvaha, Sheavoi, Jojobaöljy, Buritiöljy, ruusunmarjaöljy, rosmariiniuute. Tuotteissa ei ole haitallisia kemikaaleja, synteettisiä säilöntäaineita tai vitamiineja tai geneettisesti muunneltuja ainesosia eikä soijaa tai gluteenia* (*Volumizing ripsiväri sisältää vehnätärkkelystä). RMS Beauty tuotteet toimivat synergiassa ihon kanssa, ja ne valmistetaan luontoa ja ympäristöä kunnioittaen.

RMS Beauty tuotteita ja värejä voi yhdistää keskenään jolloin saat täysin uusia värisävyjä. Kaikki tuotteet ovat erittäin riittoisia ja värit ovat peräisin mineraaleista. Pieni määrä tuotetta riittää kerrallaan. RMS Beauty tuotteet on pakattu minimalistisiin lasipakkauksiin, jotka voi kierrättää tai käyttää uudelleen. Alumiininen kansi on kierrätettävissä.

Näytetään tuotteet 1-47 / 47