LangerChen

LangerChen. LangerChen on saksalaisen Philipp Langerin ja kiinalaisen Miranda Chenin yhteinen eettistä muotia valmistava yritys. LangerChenin valmistaa naisten ja miesten takkeja, joissa yhdistyvät ajaton ja urbaani design sekä ulkoiluvaatteiden tekninen toiminnallisuus, käyttömukavuus, keveys ja lämpö. Merkki valmistaa niin kevättakkeja kuin syys- ja talvitakkejakin. Valikoimassa on mm. parkatakki, klassinen villakangastakki, oversize-takit ja toppatakki. LangerChenin takit ovat tuulen- ja sateenkestäviä ja ne ovat kevyitä päällä.

LangerChen sai alkunsa vuonna 2009. Merkin tuotanto on ollut alusta lähtien Kiinassa, jossa se on yksi reilun tuotannon ja työllistämisen pioneereista. LangerChenin tehdas, JIECCO, on täysin GOTS-sertifioitu (Global Organic Textile Standard). Tehdas sijaitsee Jiashan:in kaupungissa lähellä Shanghaita, ja siellä työskentelee lähes 100 ihmistä. Tehdas on BSCI (Business Social Compliance Initiative) -sertifioitu. JIECCO:ssa on korkealaatuista ammattitaitoa työstää sertifioituja luomumateriaaleista valmistettuja kankaita, jotka on kehitetty pääasiassa Kiinasta peräisin olevista kuiduista ja langoista. He ovat mm. onnistuneet kehittämään LangerChenille luonnollisen softshell -materiaalin, jossa polyesteri on korvattu 100% luonnollisilla kuiduilla. 

LangerChenin takit sopivat kaupunkikäyttöön ja ne toimivat erinomaisesti suomalaisessa ilmastossa silloin kun haluat näyttää yhtä aikaa tyylikkäältä ja haluat pysyä suojassa tuulelta ja sateelta.