Suki – Skin Care

Suki on ammattilaisten käyttämä luonnonkosmetiikkasarja, jonka tuotteiden on kliinisissä testeissä todettu vähentävän ryppyjä ja iho-ongelmia 100% ilman synteettisiä ainesosia. Sarjan tuotteissa on erittäin korkeat pitoisuudet luonnosta saatavia aktiivisia ainesosia, jotka auttavat tasapainoisen ja vahvan ihon saavuttamisessa. Monet Suki sarjaa aktiivisesti käyttävät ovat saaneet tuotteilla näkyviä ja pitkäaikaisia tuloksia. Sarjan tuotteet sopivat hyvin myös herkkäihoisille. Ne ovat turvallisia myös raskaana oleville, imettäville ja lapsille.

Sarjan perustaja Suki Kramer kamppaili aikanaan itse iho-ongelmien kanssa. Hän oli kokeillut lukuisia eri ihonhoitotuotteita mukaan lukien synteettisiä tuotteita jotka parhaimmillaan kosteuttivat ilman muita vaikutuksia. Suki etsi tietoja ja mentoreita sillä hän halusi luoda 100% puhtaan ja tehokkaan ihonhoitosarjan, jossa kasvit ovat aktiivisina ainesosina. Lopulta hän löysi kemistin joka uskoi hänen ideaan ja auttoi hänet eteenpäin. Kehitystyö vei kaksi vuotta, jonka aikana hän loi jokaiselle, ja erityisesti herkälle iholle, sopivia tuotteita.

Suki tuotteet ovat kliinisesti tutkittuja ja 100% puhtaita. Ne sisältävät ainoastaan luonnosta peräisin olevia raaka-aineita, joista useimmat ovat luomua. Sarjan tuotteet eivät sisällä synteettisiä allergeeneja, tuoksuja tai väriaineita ja parabeeneja, ftalaatteja, petrokemikaaleja tai sulfaatteja.
Koska tuotteet on valmistettu korkealaatuisista 100% luonnollisista, luomuista ja elintarvikekelposista ainesosista, ne toimivat sopusoinnussa ihon luonnollisten biologisten prosessien kanssa. Suki-ihonhoitotuotteiden tehon maksimoimiseksi parantavista kasveista käytetään voimakkaimmat osat.

Suki tuotteet on pakattu, aina kun mahdollista, lasisiin pakkauksiin. Tuotteet ovat gluteenittomia ja niitä ei ole testattu eläimillä. Suuri osa tuotteista on vegaanisia. Osassa tuotteita on käytetty 100% luomua mehiläisvahaa, mistä ei ole aiheutunut haittaa mehiläisille.

Näytetään tuotteet 1-1 / 1